Njegoševa: Porodici dat rok od osam dana da iseli stvari

Policija je predhodnog dana sprovodila postupak prinudnog iseljenja majke sa malom decom, za danas najavljen novi skup građana ispred opštine Vračar u 13 sati

Ostavite komentar


  1. Zasto mi se cini da od te akcije komsija i ostalih nema nista. Sada sam procitala vest, legla sam i necu ustati. Imam 62 god. I umorna sam od svega u ovom gradu gde mi je i otac rodjen. .ima li kraja mucenju ljudi u slobodi i blagostanju nasem.
    05. 10. 2017.

  2. Kako smeju to da rade? Imaju novac za svakojake gluposti, a za te ljude nema resenja.

  3. Вести у новинама су нејасне и контрадикторне. Можете ли да објавите да ли је стан откупљен из друштвене својине од стране носиоца станарског права или није? Ако јесте, онда се ради о атаку на приватну имовину који је по свим законима и уставу забрањен. Пошто откупљени стан прешао у њихову приватну својиму по тада важећим прописима, некадашњи власник стана би евентуалну надокнаду могао једино да тражи од државе, никако од нових власника. Сасвим је друга ствар ако стан није откупљен него је остао у друштвеној/државној својини а дотадашњи носиоци станарског права добили статус закупаца стана. Још ако је стан реституцијом враћен некадашњим власницима, онда је ружна ствар која се догађа у Његошевој 65 директна последица пуча из 2000. године. Зар нисмо баш због тога лупали у шерпе?

  4. Zalostan primer kako Vucic i ekipa ili ne shvataju ili, sto je verovatnije, NECE da shvate principe DEMOKRATSKOG uredjenja i kapitalizma. Za njih je privatno vlasnistvo SAMO ono sto poseduju oni i njihova ekipa. Sve ostalo je Alajbegova slama koja se moze rasipati, unistavati i pljackati bez ikakvih posledica. Mozda biste mogli da proverite koliko je advokata sa debelim vezama za male pare od naslednika "otkupilo" imovinu, a onda je prodaju za debele pare i unesrecuju one koji je koriste vec decenijama.

  5. Snežanina svekrva jeste bila zaštićeni stanar (bez znakova navoda) ali Snežana taj status NEMA po odluci suda. Vreme je da se u ovoj napaćenoj zemlji sa više poštovanja odnosimo prema pravosnažnim sudskim
    presudama.

  6. Da li mi kao država želimo da budemo pravna država? Ako želimo, onda neka se sprovode odluke koje su nadležni državni organi doneli!

  7. Ako ce Tomu i Dragicu da iseli sa Dedinja?Mandat mu istekaao a on tu vilu drzavnim novcem rekonstruise a nelegalne vikendice niko ne sme da rusi e to je ono jace brze bolje u propast sirotinje ili jedino moguce resenje revolucija.

  8. Ranko Rodic i bole…. Trebali ste prizivati pravnu drzavu u slucaju Vulinovog stana a pravna drzava nikad na ulicu ne moze izbaciti bebu od 10 meseci.

  9. U Srbiji nema nista SIGURNO sem AVAVA,Dacica,ostali mogu da se slikaju sa Stefanovicem,za uspomenu na SIGURNOST.Siguran si sa KERAMICAROM.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.