Njujork tajms: Najveće ulične demonstracije u Srbiji otkad je svrgnut Milošević

Ostavite komentar


  1. Hvala Njujork tajmsu na pomoći, da američka javnost sazna deo istine o Srbiji i nedemokratskom režimu u njoj. Američki zvaničnici bi se mogli već osloboditi od straha od Putinovog uticaja u Srbiji, i početi da se distanciraju od korumpiranog, prevrtljivog i lažljivog autoritarnog režima predsednika Aleksandra Vučića. Sa njim nikada neće biti stabilnosti u regionu, štaviše, njegova vladavina maskiranog ekstremnog nacionaliste, će te krize potajno izazivati, a javno, kobajagi, smirivati.

  2. Daj te molim vas meprocajte gluposti…predsednik je legitimno izabran ..I nas je predsednik dok neizglasamo drugog ..A njujork tams neka fale svog bolesnog predsednika Bajdena i neka to prenose gde pada kao vreca peska

  3. Lola….ajde ti po bajat sendvič.
    Nama pomoć smeta ne treba,osim,hvala im što su šizoju pokazali koliko nas je na protestu,inače on bi verovatno izbrojao do par hiljada .
    Dosta afera,korupcije,ubistava i laži.
    Gori nikad nije bio u Srbiji i drago mi je da ovo čita.

  4. Prvo Sloba nije izgubio izbore nego su DoSmanlije izvrsile puc i nasilno preuzele vlast i kao najveci olos isporuvili Slobu u Hag. SLAVA SLOBODANU MILOSEVICU.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.