Njujork tajms: Plastična jelka podstiče tvrdnje o korupciji

Svestki mediji o novogodišnjoj jelki u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Budite korektni u iznošenju činjenica. Ova je jelka već pet puta plaćena, jer je to ista jelka na Trgu od 2013/14. Biće plaćena i šesti put, možda u iznosu i većim od 83.000 evra. Izglasan je budžet za sledeću godinu u Skupštini grada.

  2. Nakon brojnih članaka o genocidu u Srebrenici, paljenju kuće pune civila u Višegradu, višegodišnjeg bombradovanja Sarajeva, eto, serbia je uspela ponovo doći na naslovne strane svetkih časopisa.

  3. Ameri nisu shvatili da cemo sa najskupljom jelkom na svetu navuci pored planiranih milion Kineza i 100.000 Bugara i jos hiljade americkih turista. A sto se tice naroda nisam primetio da se razbesneo. Mi se razbesnimo samo kada dodje velika strana sila, dok domace siledzije tolerisemo, cak su nam i dragi. Kada za Uskrs dodje veliki plasticni zec koji peva i svetli…tek tada ima da kaplju devize. Sta znaju Ameri o biznisu.

  4. Eh, beli svete, zasto ste svi ljubomorni na nasu fantasticnu jelku? Sledece godine bice jos veca i skuplja u Bgd na H2O, moci ce da se vidi golim okom iz svemira…

  5. Bruka i lopovluk oko novogodisnje jelke je dokaz da ne postoji dogadjaj /bruka/ koji bi bio razlog da bilo koji funkcioner SNS i satelita bude SMENJEN ili podnese OSTAVKU. Ni smrt /helikopter/, ni krsenje Ustava Srbije /Beograd na vod i nocno rusenjei, ni ustupanje zemljista Arapima, ni kradja izbora pre glasamnja, ni nevidjene lazi i obecanja, ni sprdnja sa Skupstinom i otimanje vremena opoziciji za raspravu o budzetu…Nista.Ljudi bez morala.Mislite o tome.

  6. Sve je jasno i jadno. Oni, vlast zaradjuje enormnan novac na nasoj gebaci. Alo, ljudi, gragjani, za njih da glasamo?

  7. Najskuplja jelka na svetu vredna je 11 miliona dolara .
    Jelka visoka 13 metara ukrasena je dijamantima, biserima i safirima, a ukupno je krasi 181 dragi kamen .
    Ne znam da li je plasticna …

  8. U Novom Sadu je okićeno svako božje drvo pa svetlimo k““o Las Vegas,pa i to je plaćeno kao i sve 5 puta.Korupcija miriše na svakom koraku

  9. Besplatna belosvetska reklama za Srbiju:Posle kružnog toka u Užicu i vožnje neukih vozača na sve strane,evo i najskuplje jelke, iz najsiromašnije Acine prćije!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.