Prva Noć reklamoždera u Novom Sadu održaće se 13. januara na Spensu, od 20.30 sati. Posetioce očekuje celovečernji program koji će, prema rečima organizatora, biti mešavina „bioskopa, karnevala i ludog klabinga“.


Za muzički deo programa pobrinuće se Rambo Amadeus i Mutant Dance Quintet, Global warming Orchestra, di-džejevi i brojna druga iznenađenja. Takođe, tokom iste večeri biće dodeljeno i priznanje „Naj građanin“, jer je lajtmotiv ovog događaja „Za moj grad“, odnosno sve će biti u znaku Novog Sada.

Biće prikazana selekcija spektakularnih reklama iz celog sveta iz proteklih 30 godina, po izboru vlasnika najveće globalne fondacije reklamnih spotova. Neke od njih nikad ranije nisu viđene ili prikazane u originalu. To su reklame koje nemaju za cilj prodaju brendova, već proslavu kreativnosti i mašte sveta čiji jezik se razume, često i bez teksta.

Organizator prve Noći reklamoždera u Novom Sadu je Turistička organizacija Novi Sad, uz podršku Fakulteta tehničkih nauka. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Spensa i u Turističkom informativnom centru, Modene 1, po ceni od 1.000 dinara u pretprodaji, a na samo veče će koštati 1.400 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari