Državni organi Crne Gore počeće do kraja ove godine da izdaju nova lična dokumenta građanima, izjavio je za crnogorske medije ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović. Ministar je rekao da će do kraja februara biti završen postupak za izbor firme koja će izraditi novu ličnu kartu, pasoš i vozačku dozvolu.

Državni organi Crne Gore počeće do kraja ove godine da izdaju nova lična dokumenta građanima, izjavio je za crnogorske medije ministar unutrašnjih poslova i javne uprave Jusuf Kalamperović. Ministar je rekao da će do kraja februara biti završen postupak za izbor firme koja će izraditi novu ličnu kartu, pasoš i vozačku dozvolu. On je ocenio da u Crnoj Gori nema organizovanog terorizma. Prema njegovim rečima, multietnički i multikonfesionalni ambijent u Crnoj Gori „ne predstavlja ambijent u kome bi došlo do eventualnog organizovanja terorističkih grupa i njihovog delovanja“.
Kalamperović nije želeo da komentariše raniju odluku Višeg suda u Podgorici o oslobađanju Damira Mandića od krivice za ubistvo suvlasnika i direktora podgoričkog lista „Dan“ Duška Jovanovića. Kalamperović je rekao da je policija u tom slučaju „veoma profesionalno radila“, ali da ne želi da komentariše sudsku odluku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari