Nova: Nemanja Aleksić sa sedam disciplinskih prijava hoće na čelo advokatske komore

Ostavite komentar


  1. Koliko ste naveli situacije gde se nasao „kandidat“, mislim da ispunjave sve zahteve da bude na celo komore, naravno po kriterijumima coveka u koga je zaljubljen. Takvih ima nekoliko koji su u vrhu niske skupstine

  2. Meni je ovaj Aleksic uzeo 4 hiljade eura,nepravedan i bezobrazan advokat!Niko nije lud da glasa za njega

  3. Nije samo sumrak advokature, nego svega u drustvu. Sad je bar jasnije zasto je VKS „dopunio“ stav u korist banaka. Jer iste zastupa upravo Aleksic. Ali posle svakog mraka zasija sunce…

  4. Ako ostane na snazi najnoviji stav VKS, i ako „neodgovorni advokati koji zastupaju gradjane“ ne naplate od banaka troskove postupka u iznosu od 90 mil evra, da li to onda znaci da ce taj iznos naplatiti adv.kanc Nemanje Aleksica koji zastupa sve-vecinu banaka u Srbiji, jer zastupa banke u 200.000 predmeta, u odnosu ns „neodgovorne advokate“ koji imaju po 6-7 pojedinacnih zastupanja gradjana. Odakle vetar duva?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.