Nova plima korona virusa u Vojvodini

Ostavite komentar


  1. Za sve je odgovorna vlast koja je sve to dopustila i držala ljude u uverenju da je korona prošla preko svojih medija za indoktrinaciju.

  2. Za sve je kriva vlast koja je skrivala podatke o koroni do izbora

    1. Za sve su krivi ljudi koji pored svih preporuka ne vode racuna o svom zdravlju I zdravlju drugih.Vlast ne leci bolesti.

  3. U NS su u firmi mog muza clanovi sns doneli koronu i sve zarazili. Muz je u bolnici da temp i upalom pluca, ja u samoizolaciji cekam , a moje koleginice i njihove porodice su u neizvesnosti da li su od mene dobili.
    Vucic i Sns treba da odgovaraju. Zrtvovali su nas zbog izbora.

  4. Sve je puno laži i prećutkivanja!! Niko neće da kaže prave podatke. Šta znači više desetina? Da li je to 20 ili 90?! Šta znači većina ima lakše simptome – da li je to 51% ili 88%. Pomirio sam se sa tim da od nikog neću čuti istinu. Pitanje je samo dokle? Hoćemo li ikada saznati prave, istinite podatke?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.