Nova.rs: U kilometarskom redu ispred ‘Torlaka’ veliki broj turista za Crnu Goru

Ostavite komentar


  1. Nebih otišo više u CG i da oni meni plate što sam došo, ma šta ko mislio o ovom mom stavu ali valjda smo se naučili pameti dosta su nas pravili budalama, a koliko vidim i dalje će. Pre bih otišao u Albaniju nego u CG. Počeli su pojedini crnogorci da nas mrze više nego hrvati koji su iskompleksirani sa Srbijom i Srbima. Politika sa ovim nrma veze, ne podržavam niti jednu partiju ili ti stranku mislim samo na ljude iz Srbije i kako da jednom budemo samo svoji na svime. Drugo me ne zanima.

  2. Luđačke izjave, da su Hrvati izkompleksirani u odnosu do Srba nemaju nikakve realne osnove. Srpski narod danas živi u bijedi, a „vladaoci“ planiraju nove etničke sukobe. Svaki srpski političar, koji se usprotivi velikosrpskoj ideji je diskreditovan.
    Crnu Goru i Kosovo mnogi Srbi, uz tihu podršku Rusa, smatraju svojom gubernijom.
    Dali im je potreban još jedan izgubljen rat protiv NATA ?
    Zašto bi ih Crnogorci voljeli, kad ugrožavaju njihovu držàvu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.