Nova S: Tužilaštvo i policija da reaguju na pretnje smrću Ivanoviću i Kesiću

Ostavite komentar


    1. Hvala bogu da ima i situacija gde du roditelji pametniji od dece. Mene ovi moji ubiše. Naročito baka, koja voli preCednika najviše na svetu.

  1. Lukas je olicenje rezima u svakom pogledu. Pre svega kultoroloskom. Narkomancinu u zatvor.

    1. U Sava mali više nema zmija i narkomana. Lukas je iseljen. Sad ċe Vučić da izjavi: „Ne dam Lukasa“. Ne zna se ko je veće zlo od njih dvojice. Zagorka Dolovac živa li si, gluva li si?

    2. Ne znam ko je Aca Lukas, a iz komentara prepoznajem da nista nisam propustila, naprotiv. Ali svakako najostrije osudjujem ove pretnje i smatram da vlas treba pod hitno da reaguje. Hvala

  2. Lukasova majka je, za razlikubod svog sina, ocigledno pametna i normalna zena dok gleda i slusa Ivanovica i Kesica koji su jos pre uvodjenja vanrednog stanja apelovali na svoje gledaoce da ne slusaju debile koji ih pozivaju da idu u soping u Milano ili da koronu lece rakijom ili Fantom.

    1. E pa taj dokkor Mengle ce uskoro dobiti orden zasluga za narod,ali ce njegova izjava ostati upamcana,ako ovaj narod jos uvek ima moc pamcenja.

  3. Kad covek pomisli da ova zemlja ne moze nize da padne, uvek se nadje neko da te ubedi u suprotno. Sad se ovoj narkomancini dozvoljava da on nesto komentarise i jos da preti. E Srbijo mozes li jos nize

      1. O da može i te kako.
        Uverit ćete se uskoro. Kada prodje karantin.

  4. Među njima treba tražiti srpskog Zelenskog, komičara koji će izaći na crtu diktatoru, ismejati ga i pobediti na izborima.

    1. Mićko Ljubičić bi bio idealni Zelenski, ako je Beli Preletačević postigao onakav zapažen rezultat, sprdajući se sa Velikim Vođom (istina tu ima materijala na pretek), Mićko bi postigao još bolji…

  5. Ne znam kako ce Lukas da baci Kesica sa 10 sprata kad mu dodje negde do kolena. Prvo ne moze da ga podigne. Jedino sto moze je da ga ugrize za donji deo ledja jer je to otprilike visina koju moze doseci.

  6. Izgleda da je nestalo materijala za šmrkanje pa je Laki malo nervozan pa se okomio na Ivana i Krstića.No nesekirajte se izvući će se nešto iz policijskog preka da se Lako smiri.

  7. Nemojte ljudi!! Ceca je srpska majka!! a Aca srpski otac!! mislim pa nema smisla!!! ahahahhaha!!On da baci nekoga!! Pa on nemoze da pljune dalje od metra!!

  8. Lulas je veoma dobro rangiran u SNS-u a i u kriminalnim krugovima,tako da je trenutno nedodirljiv.Ceca i Lukas su „umetničke“ perjanice trenutno.

    1. Lukas je takodje veoma dobro rangiran i u vladajucim krugovima i policiji. Pre neku godinu sam doputovao istim avionom u Beograd sa doticnim koji je expresno sproveden na sluzbeni shalter i uz osmexe policajaca koji su zaduzeni za kontrolu putnih isprava propusten za nepunih 10 secundi. Moras da je Lukas pravi VIP ( Very Important Person) kad zasluxuje takav tretman od pogranicne policije.

  9. SNS da reaguje na SNS? Iako više cenim opšti učinak Radoša Bajića, uz sve krivake, vrbake i stranputice kroz Katangu – ipak ne bih roknuo ni Kesiića ni Ivanovića. Kesiću i Ivanoviću, kao i većini ovdašnjih pravednika, uvek stoje pločnici Strazbura koji Voistinu blagorodniji spram geaka i veseljaka (bez navodnika) serbskijeh evo već decenijama jest. Haška škola, jbg, to će još da dominira, ali Strazbur je keva…

  10. Keso,Ivane
    Ne obaziri te se na SNS fore.
    U frci su jel radite pravu stvar.
    😉

  11. Ovaj moralni sunovrat koji traje od 90-ih ima i jednu dobru stranu. Razni mufljuzi koji bi u normalnim vremenima bili treca liga (Ceca, Lukas, Dedicka, Maric, Nestorovic, Lazanski, Bikovic, Mima K., Terza, Smajilovicka, i ostali „kulturni“, „sportski“, i „javni“ „strucnjaci“ i poslenici) isplivaju na povrsinu, pa je makar ljidima (koji imaju oci) jasno da vide ko su i kakvi su.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.