Novaković u poruci Vučiću: Zahtev građana nije da Rio Tinto ode, već da se litijum i bor ne iskopavaju

Ostavite komentar


  1. Vaš tekst je kratak i jasan, Vi ste novo lice Srbije, nasmejani ste, šarmantni ste, iskreni ste, dobrota vas krasi, hvala bogu što postojite, sada se vidi da će mo pobediti ovu vlast i njene nerazumne projekte koji su štetni za sve nas, srdačan pozdrav do pobede.

  2. narod ce izaci na ulice,a Vule ce izgubiti svoju moc … zato je bolje da izadje i kaze da od Rio Tinta nema nista,i da nece biti kopanja,unistavanja prirode itd.

  3. Ako je od koristi formirati drzavnu firmu i drzavni rudnik. Imamo i strucnjake i radnike. Dosta je jedan Bor i prodaja rudnika zlata.

  4. Nek se lepo RT vrati kuci Dole Ispod, pa nek odozdo kopaju, cik, ako mogu.

  5. Pa nek poznata glumica otkupi imanja od seljaka…i zastiti jadar.
    Rio tinto je gotovo sve odkupio…..
    Bas me zanimanko ce da plati izgubljen spor…glumci, glumice cute cuftice,,,,tko

  6. Tako je! Da mi malo sedimo, a Rio Tinto na traktor pa da ore, kopa, radi nešto pošteno, a ne da rudari litijum.

  7. Zatvaramo fabrike, rudnike, termoelektrane, hidroelektrane, uzoraćemo drumove, razroviti pruge, napraviti logore za neistomišljenike, surovo izlustrirati svakoga ko je pojeo sendvič, rasterati investitore, tražiti od građana da vrate novce koje su promili zbog zaraze i da plate vakcine, a ne da država plaća za njih. Predati Kosovo Albancima, Sandžak i Republiku Srpsku Bosancima, Čanku Vojvodinu, pustiti iz zatvora komite iz Kavača i Škaljara da nastave sa biznisom, predati pobedu Portugalu, jer mi nikada nismo bili pobednici, već gubitnici.

  8. Ne vidim zašto bi Bojana Novaković imala razloga da kod AV opravdava zahtev za odlazak Rio Tinta iz Srbije. Narod se tu pita i odlučuje, a ne samodržac AV.

  9. Neka Rio Tinto ostane u Srbiji, ali neka pravi kolače ili pvc stolariju? Samo da ne kopa? hahhahahahah

  10. Interes, i samo interes! Uvek. Tako prodadosmo Kosovo i Metohiju. Onda su bili neki drugi na vlasti, sad su ovi… Steta ostaje zauvek!
    Narode, upamet se vec jednom

  11. Braneci Jadar branimo celu Srbiju.
    Dosta je bilo! Ne podcenjujte inteligenciju naroda. Zar je bitno koja kompanija kopa?!
    Rezultat je isti. Ali, i nasi stavovi i namere da se odbranimo ostaju isti!!!

  12. Bojim se da je slaba vajda. Vučić i njegovi lakeji i poslušnici se sve vše ponašaju i obraćaju u stilu „Ja sam rešio, može mi se, imam policiju, medije… a vi puknite od muke“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.