Novi Pazar: Iz saobraćaja isključeno šest osoba zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droga 1Foto: Nenad Kovačević

Novopazarska policija je sinoć, u okviru akcije pojačane kontrole, iz saobraćaja isključila šest vozača iz ovog grada i Tutina, zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droga.

U jednoj od centralnih novopazarskih ulica, policija je zaustavila četrdesetjednogodišnjeg muškarca, koji je vozio “BMV” pod dejstvom kanabisa. Prilikom pretresa kod njega je pronađeno još 1,3 grama marihuana.

Iz saobraćaja je isključen i dvadesetsedmogodišnji vozač, zato što je „audijem“ upravljao pod dejstvom kokaina.

Zbog upravljanja automobilom „opel“ sa 1.13 promila alkohola u krvi, iz saobraćaja je isključen pedesetrtogodišnji Novopazarac.

U prigradskom naselju Mur, pijani tridesettrogodišnji vozač kamiona sleteo je s puta. Tom prilikom lakše povrede zadobili su on i njegov suvozač.

Protiv tog vozača, po nalogu nadležnog tužioca, podneta je krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja. Policija je sinoć iz saobraćaja isključila i dvojicu vozača u Tutinu i zadržala ih do istrežnjenja.

Radi se o mlađim vozačima, dvadesetogodišnjaku i tridesettrogodišnjaku, koji su vozili automobile marke „audi“.

Jedan je vozio sa 1,30 promila alkohola u krvi, a drugi je bio za volanom neregistrovanog vozila i sumnja se da je bio pod dejstvom alkohola, jer je odbio da se testira. Protiv vozača će biti podnete prekršajne prijave zbog kršenja odredaba Zakona o bezbednosti saobraćaja.

Više tekstova iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari