Novi Sad: Crkva preti protestom protiv pokrajinske vlasti zbog smene doktorke

Nije stavljena tačka na smenu dr Vesne Turkulov sa mesta upravnice Infektivne klinike KCV

Ostavite komentar

  1. Na delu je pohlepa za plenom! Daj što više i što brže! Na očigled svih nas, oni bezkrupulozno, hladno, još sa ozbiljnim facama izigravsju neke autoritete! Sramota!
    Briga njih za pacijente, briga njih za kadar u KCV!
    Lova, procenti, otimačina!
    Gde to ode ova Srbija?

  2. Ne znam ko je u pravu, neka to reše nadležne službe. A šta se koji moj crkva meša u to? Koji je njihov interes u svemu tome? Od njih većih lopova nema. Neka počiste prvo svoju kuću.

  3. Crkva se buni protiv smene direktorice koja ne pravila elitni tretman i pogodnosti za osobe koja ona proceni da su bolje od drugih. A direktorica procenjivala da je doticni svestenik bolji od obicnog naroda i lecila ga na posebnoj klinici za elitu i sve to u sklopu redovnog drzavnog zdravstva…

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

27. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.