Novi Sad: Izmene linija JGSP-a u nedelju zbog održavanja "Frtalj maratona" 1Foto: Beta/Dragan Gojić

Trase autobuskih linija broj 6a, 11a i 11b, tokom trajanja „Frtalj maratona“, koji se održava u nedelju, biće izmenjene, saopštio je JGSP Novi Sad. Izmena režima saobraćaja važiće 9 do 11.15 časova.

Linija broj 6 će u smeru sa Adica ka Podbari saobraćati skraćeno do SNP-a, tako da će okretanje vršiti na terminalu u Šafarikovoj ulici, dok će u smeru sa Podbare ka Adicama, polasci iz centra grada saobraćati sa pet minuta zakašnjenja iz terminala u Šafarikovoj, u odnosu na red vožnje za vreme trajanja izmene.

Linije 11a i 11b u smeru Železnička stanica – Bolnica – Liman – Železnička stanica, kretaće se od raskrsnice Bulevara cara Lazara i Stražilovske ulice u Stražilovsku ulicu, potom kroz Žarka Zrenjanina, Bulevarom Mihajla Pupina, Uspenskom, Jovana Subotića i Temerinskom do Jovana Cvijića, odakle će nastavljati redovnom trasom.

U smeru Železnička stanica – Liman – Bolnica – Železnička stanica, autobusi će ići od raskrnice Jovana Cvijića i Temerinske ulice u Temerinsku ulicu. Potom će se kretati preko Jovana Subotića, Uspenske, Bulevara Mihajla Pupina, Žarka Zrenjanina i Stražilovske , dalje nastavljajući redovnom trasom.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari