Novinar koji nikoga ne štedi: Ko je Senad Hadžifejzović, koji je navodno postavio pitanje da li Dodika “smeniti, smiriti ili ubiti”

Ostavite komentar


  1. Izgovorio je , sada se pokusava „oprati“ .Ne bi on samo Dodika sredio vec i sve druge „nepodobne“ Srbe a onda bi i podobne na kraju , lik je prikriveni fundamentalist.

  2. Ne razumem kako objavljujete ovakve naslove kad čovek nije izgovorio ubiti nego umiri , sami poslušajte, Već ste ga odmah etiketirali ovim naslovom.

  3. Tip promaseni novinar vec toliko dugo, galami i kad cuti, bez refleksa intelektualca. Neslanim upadicama nervira i mesa teme po difoltu.

  4. Novinar Hadžifejzović je gospodin,kulturan,dobronameran,koji svakoga štedi i zna šta trba da pita.

  5. Senad je licemerni i ratnohuškački novinar koji se obogatio za vreme rata u BiH. To je jasno svakom ko neutralno prati njegove emisije.

  6. Slušao sam snimak ,čuo sam riječ ubiti,ne vjerujem da je mislio tako ali bilo bi korektnije da ,ako je već rekao,da se izvini ,izletjelo,svi ponekad kažemo nešto što u stvari ne mislimo,ovako vrdajući samo dublje tonemo,kao u živom blatu.

  7. Mi smo sad kao veverice pa ne čujemo šta je rekao. Inače izraziti srbofob, dovoljno je pogledati koga sve dovodi u svoje emisije i kakve priče vrti.

  8. Draško Stanivuković, nego Draško Milinović, malo ste pomiješali ličnosti, a ne bi trebalo

  9. Ovaj novinar pripada grupaciji novinara koja širi mržnju, krajnje agresivan i nekulturan .

  10. Zašto bi rekao „….smiriti ili umiriti….“ Nema smisla….ili je nepismen pa ne zna šta su sinonimi…

  11. Reko,nereko treba mu oprostiti.Mnogo toga je doziveo i preziveo.Neki drugi na Balkanu su ucinili mnogo gorih stvari , na hiljade pa smo vec oprostili .Ne bih da nabrajam,i to na vecim funkcijama….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.