Novinari: Vučić da odgovara za neistine

Glavni urednici i predstavnici novinarskih udruženja o navodima predsednika Srbije da primaju novac za pisanje o Savamali

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

 1. Pa odakle da počne? Da li sste Vi svesni koliko bi to dugo trajalo, vremenski.

 2. Verujem da bi se Vucic odazvao pozivu tuzilastva, i rekao sve sta zna o ovom slucaju.

 3. Samo jedno pitanje za Predsednika: Zasto mu smeta pisanje o Savamali, ako je sve bilo legalno, i zasto nije poslao bagere na Savu da tamo porusi bezpravno podignute kuce i vikendice?

 4. Ja nemam dokaze da ste vi primali novac ili niste, ali imam secanje da se niste bunili i takav znacaj davali rusenju kuce u Silerovoj nakon ubistva predsednika vlade, pa mi ta cinjenica daje za pravo da kao gradjanin sumnjam u vas integritet i moral.

 5. Da li se iko od njih ikada zapitao da li mogu oni da odgovaraju za svakojake neistine i blaćenje bilo koga?!

 6. Odgovarace i Vucic i njegova sekta zajedno sa botovima. Izgleda da cemo morati sve njih na sud i nece biti prijatno. Vucic ih je sve naucio kako da lazu i vode konstantnu kampanju jer drugo nista i ne znaju. Rupa, neuko, i nepismeno. Definicija Vucica i njegove skalamerije.

 7. Vučiću se može veoma lako suditi, ukoliko se lustriraju svi koji su učestvovali u politici poslednjih 30 godina. Dolaze novi ljudi, sudovi postaju sudovi, a ne advokatura Vučića i sudi se građaninu Vučiću za brojna krivična dela i veleizdaju. Dragi novinari ipak je optuživanje vas manje bolno od brutalnog otimanja plata i penzija, ali i drugih vidova pljačke države Srbije. Budimo pravedni do kraja kada dođe vreme suđenja najvećem veleizdajniku i sramoti srpske istorije.

 8. Velika sreća da imamo nezavisno istraživačko novinarstvo inače ko zna u kakvom mraku bismo bili (sarkazam)

 9. Ma nije valjda prvo bi trebali vi da odgovarate što stalno pišete laži i obmanjujete građane, pa tek posle iko drugi.

 10. Građani Srbije znaju kako se to sve finansira i bilo bi bolje da se ne isteruje ništa jer će onda novinari morati da odgovaraju za sve što napišu.

 11. @@@@Rade Bosanac
  Ja nemam dokaze da ste vi primali novac ili niste, ali imam secanje da se niste bunili i takav znacaj davali rusenju kuce u Silerovoj nakon ubistva predsednika vlade, pa mi ta cinjenica daje za pravo da kao gradjanin sumnjam u vas integritet i moral.Rade Bosanac
  —————————————————
  ovo je strasno sta ste napisali
  vlasnik kuće u Šilerovoj je bio zemunski klan, taj klan je počinio najvece zločine u zemlji, od droge pa do visestrukih ubistava i otmica…. dok vlasnici kuća u SavaMala nikada nisu imali ni jednu krivičnu prijavu.
  I vi poredite zemunski klan sa njima, sramota. Veoma česti gosti silerove su bili nekadasnji radikali a danasnji…

  27. jul 2017.

  Ja nemam dokaze da ste vi primali novac ili niste, ali imam secanje da se niste bunili i takav znacaj davali rusenju kuce u Silerovoj nakon ubistva predsednika vlade, pa mi ta cinjenica daje za pravo da kao gradjanin sumnjam u vas integritet i moral.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

22. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.