Novinari: Vučić da odgovara za neistine

Glavni urednici i predstavnici novinarskih udruženja o navodima predsednika Srbije da primaju novac za pisanje o Savamali

Ostavite komentar


  1. Pa odakle da počne? Da li sste Vi svesni koliko bi to dugo trajalo, vremenski.

  2. Verujem da bi se Vucic odazvao pozivu tuzilastva, i rekao sve sta zna o ovom slucaju.

  3. Samo jedno pitanje za Predsednika: Zasto mu smeta pisanje o Savamali, ako je sve bilo legalno, i zasto nije poslao bagere na Savu da tamo porusi bezpravno podignute kuce i vikendice?

  4. Ja nemam dokaze da ste vi primali novac ili niste, ali imam secanje da se niste bunili i takav znacaj davali rusenju kuce u Silerovoj nakon ubistva predsednika vlade, pa mi ta cinjenica daje za pravo da kao gradjanin sumnjam u vas integritet i moral.

  5. Da li se iko od njih ikada zapitao da li mogu oni da odgovaraju za svakojake neistine i blaćenje bilo koga?!

  6. Odgovarace i Vucic i njegova sekta zajedno sa botovima. Izgleda da cemo morati sve njih na sud i nece biti prijatno. Vucic ih je sve naucio kako da lazu i vode konstantnu kampanju jer drugo nista i ne znaju. Rupa, neuko, i nepismeno. Definicija Vucica i njegove skalamerije.

  7. Vučiću se može veoma lako suditi, ukoliko se lustriraju svi koji su učestvovali u politici poslednjih 30 godina. Dolaze novi ljudi, sudovi postaju sudovi, a ne advokatura Vučića i sudi se građaninu Vučiću za brojna krivična dela i veleizdaju. Dragi novinari ipak je optuživanje vas manje bolno od brutalnog otimanja plata i penzija, ali i drugih vidova pljačke države Srbije. Budimo pravedni do kraja kada dođe vreme suđenja najvećem veleizdajniku i sramoti srpske istorije.

  8. Velika sreća da imamo nezavisno istraživačko novinarstvo inače ko zna u kakvom mraku bismo bili (sarkazam)

  9. Ma nije valjda prvo bi trebali vi da odgovarate što stalno pišete laži i obmanjujete građane, pa tek posle iko drugi.

  10. Građani Srbije znaju kako se to sve finansira i bilo bi bolje da se ne isteruje ništa jer će onda novinari morati da odgovaraju za sve što napišu.

  11. @@@@Rade Bosanac
    Ja nemam dokaze da ste vi primali novac ili niste, ali imam secanje da se niste bunili i takav znacaj davali rusenju kuce u Silerovoj nakon ubistva predsednika vlade, pa mi ta cinjenica daje za pravo da kao gradjanin sumnjam u vas integritet i moral.Rade Bosanac
    —————————————————
    ovo je strasno sta ste napisali
    vlasnik kuće u Šilerovoj je bio zemunski klan, taj klan je počinio najvece zločine u zemlji, od droge pa do visestrukih ubistava i otmica…. dok vlasnici kuća u SavaMala nikada nisu imali ni jednu krivičnu prijavu.
    I vi poredite zemunski klan sa njima, sramota. Veoma česti gosti silerove su bili nekadasnji radikali a danasnji…

    27. jul 2017.

    Ja nemam dokaze da ste vi primali novac ili niste, ali imam secanje da se niste bunili i takav znacaj davali rusenju kuce u Silerovoj nakon ubistva predsednika vlade, pa mi ta cinjenica daje za pravo da kao gradjanin sumnjam u vas integritet i moral.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.