Novinarke protiv nasilja: Kampanja protiv Skrozze da se zaustavi

Ostavite komentar


  1. Gde im sada ona baba da pada u nesvest, Brnabića da maše diolomom radničkog unvierziteta i Vasiljevićka sa Dinkoćevom slikom na grudima. Besramnice i očajnice se uhvatile za vlast pa misle da tako mogu doveka da vise. Zato svi u proteste dok im ne vidimo zauvek leđa.

  2. „…, cilj im je da profesionalno i moralno diskvalifikuju našu koleginicu“, konstatuje Vreme, „zbog njenog višedecenijskog profesionalnog rada u javnom (ЗАПАДНОМ (АМЕРИЧКОМ)) interesu“.

      1. „zbog njenog višedecenijskog profesionalnog rada u javnom (ЗАПАДНОМ (АМЕРИЧКОМ)) interesu“.
        Hoće da kažu da je to IZDAJA da Srbija treba da je u večnom ratu sa SAD. malo morgen. 30 godina ruske gubernije tj. RADA U KORIST RUSKIH GEOSTRATEŠKIH INTERESA pa šta je to ako ne IZDAJA? Skroza nije vodila politiku Srbije i nije je ona slupala, Srbiju je vodila rusofilska bradija i za to ne da nisu odgovarali nego gle čuda oni su „patriote“.

  3. Gospođice, đe iz ……. umesto da se krijete iza novog bombastičnog naziva udruženja napišite da ste članice NUNS i NDNV. Tražite da se zaštiti vaša koleginica (jer Vama niko ne sme da protivureči). Da ste osudili fizičke napade na koleginice iz Pinka i RTS, onda bi imali moralno pravo da zahtevate zaštitu kada neko fizički napadne članice Vašeg udruženja.

    1. Gde vam je ona baba što pada u nestvest za sendvič. Gde Vam je onaj bezmozgaš iz Informera što se raduje paljenju Notr Dama. Kakva ste vi bagra. Kraj vam je blizu a šta ćete onda da pričate ili će te da krenete u srednju školu da se malo obrazujete.

      1. @Miki: gos’n Miki, izgleda da stalno mislite o sendvičima i ne obraćate pažnju na temu kolumne ina komentare čitalaca. Ovde se pisalo o ugrožavanju novinarki sa raznih strana, a ne o odbrani Skupštine, Notr Damu da li je nekom blizu kraj. O govoru mržnje takođe nema mesta u Vašem komentaru. Pročitajte kolumnu koju komentarišete i manite se sendviča, botova…. ovo je kulturan portal.

  4. Zakon treba da stiti jos vise slobodu u novinarstvu, pogotovo zene koje su stvarno ugrozene od strane opozicije, stalno poziva na linc. STOP NASILJU NAD ZENAMA

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.