Novinarske organizacije Mekalisteru: Podržite Maju Pavlović i lokalne i regionalne tv emitere

Ostavite komentar


  1. Sutra i ja stupam u štrajk, neću više da plaćam grejanje i komunalije po ovim cenama jer su prevelike pa mi ne ostaje dovoljno para za mobilni telefon, cigarete i šricere – ja ne bežim od toga da plaćam ali po cenama iz 2010. godine jer mi te cene više odgovaraju. Tražiću i podršku Evropskog Saveta, OEBS i Saveta Bezbednosti UN da ubede Vučića da cene vrati na pređašnji nivo jer ja sa mojom penzijom ne mogu da plaćem više od toga.

    1. Babe i zabe se ne racunaju,babe su babe a zabe zabe.Botovi su botovi,jer nemaju prkno a ni bele bubrege da kazu, laz je laz a istina je istina.

    2. Lako je tebi ti imaš beslplatne sendviče. Kao što je lako mom keru da laje jer ga redovno hranim. Doduiše jednom dnevno, pa baš zato laje očekuje da dobije više.

  2. ne verujem da će dozvoliti promenu zakona jer bi onda dobio poplavu lokalnih medija protiv sebe. on je svojevremeno i ukinuo lokalne medije baš da bi ih ugušio jer bez podrške države ni jedan od tih medija nema šanse da plaća sve što je država propisala. Regionalni mediji su od početka nerealno osmišljeni a vučić ih je tako definisao da tu nema šanse niko ko nije dobar sa vlašću da opstane.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.