Novinaru Milanu Jovanoviću provalili u stan

Ostavite komentar


  1. Davne „98“ jedva sam izvukao zivu glavu, objavljivajuci tekstove u jednom lokalnom listu i to u vreme ministrovanja sadasnjeg vrhovnika,poglavara svedrzitelja,sveznalca i najboljeg student svih vremena, (a da ne govorim o najboljem uceniku Seselja, Slobe i Mire“,.. pa uzimajuci u obzir ovoga hrabrog i moralnog coveka, Treba da se ozbiljno zabrinemo za NJEGOVU sudbinu? Bez obzira sto je gurnuo prst u zmijarnik ako svi skupa ne stanemo u njegovoj zastiti svi smo u istoj opasnosti! Hrabro stati zmiji-sotoni za vrat inace nema nam spasa, proguta ce nas mracne sile,sile zla i pomracenih umova… Sta nam moze ovo zlo, BOG je sa nama.

      1. А теби је јуче био добар сендвич па ниси морао код доктора? Ово је таква диктатура у Србији каква у скорије време није нигде забележена! А сви знамо ко стоји иза тога.

  2. Ovi koji su se nameracili na Milana ne odustaju od kriminala. Uz sva obavestenja koja je g.Jovanovic dao policiji eksplicitno navodeci krivca za paljenje njegove kuce, izgleda da se imenovani ne boji nikoga. Dali nasa policija radi preventivne akcije ili samo kad krv padne. Ministar ce biti saucesnik ako se ovom coveku nesto desi. Predsednik je obavesten jos pre paljevine tako da je on vec saucesnik u paljevini.Zao mi je coveka koji prolazi kroz pakao samo zato sto iznosi kriminal u vladajucoj garnituri.

  3. Čekaj, bre, pa mi pratimo rijaliti uživo pokušaje ubistva ovog čoveka? Pa ovo je nadrealno, brate mili.. A nazalni sekret broji crvene glave po metru kvadratnom? Osim ako iza ovog ne stoje uposlenici mu.. Pa ovo je leteći cirkus MP, ali izuzetno opasan u isto vreme.. Gde mi živimo, sunce ti..

Ostavite komentar


Društvo

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa 9

Rokvić (NPS): Novi pravilnik REM ne predviđa obavezu emitovanja kvalitetnog programa

Potpredsednica Narodnog pokreta Srbije (NPS) i narodna poslanica Ivana Rokvić izjavila je danas da novi pravilnik Regulatornog tela za elektronske medije (REM) o uslovima i kriterijumima za izdavanje dozvole za pružanje medijskih usluga ne predviđa obavezno emitovanje kvalitetanog programa u koji spadaju dokumentarni, dečji, kulturno-umetnički i naučno-obrazovni sadržaji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.