Novo SBB prodajno mesto u Sremskoj Mitrovici 1Foto: SBB

SBB kompanija nastavlja sa širenjem svoje fiksne telekomunikacione mreže i od sada usluge EON televizije, optičkog interneta i digitalne fiksne telefonije pruža i u Sremskoj Mitrovici.

Juče su zvanično otvorena vrata novog prodajnog mesta, koje je uređeno po najmodernijem konceptu kakav postoji u osam evropskih prestonica i u kojem korisnici mogu isprobati sve SBB usluge i ujedno dobiti informacije o akcijama i pogodnostima povodom otvaranja.

“Naše vrhunske usluge sada pružamo i Mitrovčanima i srećni smo da osim optičkog interneta, neponovljivog EON iskustva, korisnicima u tom gradu možemo da ponudimo i vrhunsku uslugu i korisničko zadovoljstvo po kojem smo poznati”, rekla je Ksenija Bulatović, direktorka Sektora za rezidencijalnu prodaju SBB kompanije.

Osim Sremske Mitrovice, SBB kompanija je nedavno otvorila redizajnirana i nova prodajna mesta u Beogradu i Novom Sadu i uporedo sa tim nastavlja sa širenjem svoje Giga mreže na celu Srbiju.

Više informacija korisnici mogu pronaći na sajtu sbb.rs, društvenim mrežama, pozivom Kontakt centra 19900 ili posetom SBB prodajnog mesta radnim danima od 8 do 16 časova u Ulici Stari Šor 137 u Sremskoj Mitrovici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari