Na nebu će svetleti laseri umesto raketa: Novogodišnji vatromet u Novom Sadu i Nišu preskočen ove godine

Ostavite komentar


  1. Bravo za Novi Sad i Nis, bilo bi super da se tako uradi i u Beogradu a sve koji bacaju petarde i vatromet kazniti!!!

  2. Beogradjanka

    Isto onda tako kaznjavati i vlasnike kućnih ljubimaca koji ostave pse zakljucane u stanove ili na terase kada krenu na posao ili provod pa ostali slusaju lavez pasa satima ,a da ne pricamo da 90 posto vlasnika ne pocisti nered koji ostave njihovi psi u hodnicima zgrada, trotoarima , parkovima.

  3. Varromet je zastareo običaj star hiljadu plus godina koji je potpuno nepotreban. Bacanje para plus uznemirava životinje.

  4. Mislim da sav novac namenjen za vatromet i muzičare,bilo koje g žanra podele siromašnim porodicama,bolesnoj deci! To je svrha Božića!

  5. Nije to ništa. Sad je moderno da omladinci adolescenti, da bi bili in, i primećeni od srane devojaka, i stvorili zavist kod manje vrednih omladinaca, ugrađuju u svoje automobile auspuhe od prokrona, sa specijalnim pregradama! U leru, brunda. Zatim dasa kreće u noćnim satima svoju reli vožnju ulicama! Svaka brzina do maksimalnih obrtaja! Prilikom promene brzine, sikće vatra iz auspuha, i čuju se tri do pet snažnih detonacija i do 120 decibela, od kojih se tresu prozori u kućama, u ulicama kojima proteruju svoje „bolide“! Policija, koja je ranije drakonski kažnjavala vlasnike „bicikala sa pomoćnim motorom“ tipa „APN4“, koji su kratili cev auspuha, te neznatno pojačavali zvuk, i brzinu sa 48km/h, na 55 km/h, ovo nemo posmatraju i ne kažnjavaju, mada bi takve trebalo isključiti iz saobraćaja, i oduzeti im „bolid“, jer ulice nisu „NAVAK“, ali policija neće i ne sme, jer su ovi „nečiji sinovi“, ili su im rođaci visoko rangirani u SNS-u! Što se tiče vatrometa, ne može laserima, jer MORA da detonira i zviždi, jer bez toga vatromet nije vatromet!

  6. pominje li neko decu
    ili svi treba da se očeliče?Mazimo li više životinje od dece ?

  7. Zabraniti vatromet i u Beogradu, na teritoriji svih opština!
    Ako vam nije stalo do pasa, pomislite samo koliko se deca uplaše. Sva deca, pogotovo ona koja su zaostala u razvoju i nemaju predstavu šta se dešava, jezivo se plaše, samo osete strah od nepoznate buke. To se isto dešava i životinjama.
    Slavi se uz pesmu, uz ljude i smeh. Ne uz nešto što evocira užas kod drugih…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.