Novosađani obeležili četvrtu godišnjicu pada vojnog helikoptera

Ostavite komentar


  1. Da, da, ovo je krivično delo koje ne zastareva. Svaka čast novosađanima! Kafa ga smenimo Vučić će odgovarati za ovo zlodelo zajedno sa keramičarem i doktorom Smrt između stotine krivičnih dela koje su počinili. To je podjednako važno kao i njihova smena! Da narod konačno vidi da pravda deluje u zemlji cara Dušana, da jednom zauvek proteramo gnjide kakvih nije bilo u srpskoj istoriji. Samo napred, samo jako…..

  2. Ljudski je setiti se velike tragedije, neka svi oni počivaju u miru.Previše tuge za porodice poginulih koje ih ne mogu prežaliti.

  3. Građani Novog Sada su upalili sveće poginulima u nesreči na godišnjicu smrti.

  4. Za ovo,,delo,,nije potrebna nikkva Mozgalica,,dovoljna je,,slavna,,,poruka,posle prvobitnog ,,saopštenja da su Piloti bili,,pijanci,,posmortem, a odmah potom,,, nedam Gašića,, starog i,,proverenog sadruga,,snalažljivog još iz doba,,nesrećno sklopljenih okolnosti,, Bata Santosa,,najnovijeg teleprontistu,po poznatoj,,doslednosti,,jevanđeliste,,k,o,i za,, prvog od,,nekih tamo idiota ,,iz beogradske,Skupštine,,pravac na, spremno,,radno,mesto,,,Ministra ,,,,za,,finansije,,i po specijalnom doktoratu,pride,,..A Bandić ničim,izazvan,pravac na sever Eu.

  5. Ne da on njih,ali necemo mi dati pilote lako Vucicu Aleksandre!!!

  6. Kao nije bilo politickog govora … izvinite ali i ovaj prozivacki performans onih koji nisu ni znali da im je major Mehic sugradjanin dok nije poginuo u nesreci je jenako sraman kao i govor da ga je bilo.Za mene je ovo politicko lesinarstvo a vi kako hocete.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.