Novosadska policija traga za ubicom: Telo vlasnika menjačnice pronađeno na parkingu u Veterniku 1Foto: A. L./Danas

Policija u Novom Sadu traga za muškarcem koji je osumnjičen za ubistvo J.J. (47) sinoć u Veterniku u Ulici Nova broj 34, nedaleko od parkinga restorana „Lipov gaj“.

Ubijeni je vlasnik menjačnice na Detelinari i autoplaca u Veterniku, a kako istraga za sada otkriva, nastradao je nakon što se sastao sa, za sada, neidentifikovanim muškarcem kako bi mu navodno zamenio novac.

Do sukoba je moguće došlo nakon što je napadač pokušao da opljačka J. J. koji mu je doneo novac na zamenu. Nakon toga su se sukobili u autu marke „fiat 500L“.

Kamere su snimile osumnjičenog za zločin. Na snimku se navodno vidi trenutak kada jedan čovek izvlači drugog iz auta, prebija ga i udaljava se sa mesta incidenta.

Nezvanično, J. J.  je juče svojim najbližima nakon posla rekao da ide do Veternika da nekom zameni novac.

Nakon ubistva njegovo telo je pronađeno pored automobila, nešto posle 20 časova. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt.

Telo nesrećnog muškarca pronašli su prolaznici, a komšije u okolini kažu da nisu čule nikakvu buku, niti bilo šta sumnjivo primetili.

Uviđaj je obavljen sinoć, a jedan deo ulice je bio zatvoren. Na licu mesta u jednom momentu bio je i načelnik novosadske policije Goran Radonjić.

Iz policije su potvrdili da intenzivno tragaju za ubicom vlasnika menjačnice.

„Beživotno telo muškarca pronađeno je pored vozila, a prema kvalifikaciji javnog tužioca, reč je o krivičnom delu  ubistvo. U saradnji sa nadležnim javnim tužilaštvom, policija je obavila uviđaj lica  mesta i preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na rasvetljavanju svih okolnosti ovog događaja“, saopštili su iz policije.

Više informacija iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari