NUNS i NDNV: Tužilac da sasluša Aleksandra Vučića

Ostavite komentar


  1. Ovo opet neko vodi medijsku kampanju protiv Vucica i ja mislim za mnoge clanke da ih neko podstice i placa…znam da necete objaviti ovaj komentar.

  2. Kad ce NUNS traziti da Rodic preuzme odgovornost za sve klevete izrecene na racun predsednika?

  3. Tuzilastvo treba da bude smenjeno jer ne rade kvalitetno koliko treba. Nekako vise vuku ka opoziciji.

  4. @Aleksandra, @Biljana i @Jana Rodić će odgovarati isto kad bude i Mišković, Karić, Mitrović i Dinkić(sećate li se botovi mahanja zatvorskim odelom) Vučić, Gašić, Bečić, Nikolić i naravno Acin Bata Andrej, Dačić, ma preduga je lista. Doći će dan kada će svi gore navedeni da tucaju kamen.

  5. Botovi krenuli u akciju komentarisanja vesti gde se u negativnom kontekstu pominje veliki vodja demagog. Fali kreativnosti u nickovima, menjajte metod, ko se jos potpisuje na internet sa Aleksandra, Biljana, Jana…

  6. Demagog sa svojom sektom, svojim botovima, bez ideja, bez znanja, i bez podrske normalne Srbije.

  7. NIJE ON PISAO I PAKOVAO DUGOVE SAMO UZEO KOPIJE A NEKO MORA U BAJBOKANU.

  8. Хахаха! Да вам Вучић каже ко им је направио патку коју су пумпали и шетали је! Није ваљда то српски изум?

  9. Ovaj do sada nije slagao samo kako se zove. Kad tresne s vlasti zaboraviće ko je, pa ćemo da čujemo da je i njemu ukraden identitet. Tako to biva sa nekima bez identiteta, kičme, srama. Kako mu nije padalo na pamet da kasapi plate/penzije i da se kandiduje za predsednika, verovatno mu neće tada pasti na pamet da nastavi sa politikom jer će raditi kod bate u firmi, nepostojećoj tj. bezidentitetskoj. Od njega onda može biti gori samo onaj ko ga možda radi svojih interesa vaskrsne u nekoj novoj ministarskoj reinkarnaciji, kao što su šlepali večito raspevano koferče. Ne daj bože.

  10. Po ne znam koji put čovek govori o stranim plaćenicima, a sve zamagljeno radikalski. Hajde čoveće reci jednom ljudski ko plaća i koga da vodi kampanju protiv tebe.
    Pošto te cene i poštuju SAD, Rusija, Kina, EU, Arapi, Turci , Indijanci i svi na planeti, ko je sada ostao da plaća kampanje, koje istinu govoreći, i ne postoje.

  11. @ Aleksandra : " mislim da mnoge članke neko podstiče i plaća " Ja mislim devojko da si ti to dobro prokužila , vanserijski si bot , to plaćaju navijači-mafijaši , oni sa fantomkama što su rušili u ponoć Savamalu . Puni su para , biznis im ide fantastično pa mogu ponekad I neki članak da naruče , čisto da budu protivteža Informeru i Pinku .

  12. Mislim da UNS i NUNS ne ovoliko selektivno da izdaju opomene i da reaguju. Valjda je pravilnik NUNSA i UNSA jednak za sve?

  13. O, zar ponovo napadi na Lidera od Ugleda… dogoreva sveća pa je nervoza sve veća. Bilo je državnih udara, spremnih atentata, velikih obećanja, neverovatnih lažo i veleobrta… stislo te batice, čini mi se da će pući bruka. Čim botovi nisko krenu, jasno je, da je problem u korenu (trulom):

  14. Porazavajuca je stereotipija i neinventivnost botova.Aleksandrice,Biljanice @etc.promuckajte supljine.Vas idol je u strmoglavom padu…

  15. Ne bilo lose, kada se jednog dana promebi vlast, da se sazna ime onog ko pise saopstenja sns. Ili ce se kao i 2000-te i ovo zaboraviti…

  16. Očigledno da su ova novinarska udruženja bocnula na pravo mesto. Ovako masovna i besna reakcija SNS botova to potvrđuje. A o Njemu ne želim da trošim ni reči ni vreme, Krimos Dibidus.

  17. Ako kurir duguje tolike pare dtzavi, zasto ne uhapsite odgovorne vec dva meseca i vise.

  18. Za mene ste samo reč "Nezavisno udruženeje" jel niste to sigurno, bar ne u profesijonalnom ili objektivnom stilu.

  19. NUNS i NDNV nikad nisu bili nezavisni … oni su sami sebe proglasili za nezavisne … ali dobro je da i kao takvi postoje …

  20. Predsednika svakodnevno napada kojekakva bagra, ali vazno je da gradjani znaju da su to ciste izmisljotine. Samo napred Vucicu!

  21. Medijska hajka se nastavlja. bez pravca i cilja samo u prazno pucanje,Sve bih ja pohapsio i saslusao,pokaznjavao da ne pisu svakave gluposti pod okriljem istrazivackog novinarstva

  22. Ova udruženja novinara i za oko i uvo običnog čoveka su sve samo ne nezavisna. Sramota je kako se ponašaju, selektivno prozivaju, a mešaju se i u rad tužilaštva. Pa ko sada vrši pritisak.

  23. Немају они ни Н од "Независни", они су врло, врло ЗАВИСНИ од оних који их плаћају и финансирају да пљују по председнику! По председнику државе! Ало људи,то није председник ЗЕМ задруге, то је председник државе који је изабран од стране народа на слободним изборима! Па о чему ми причамо! Која храброст, која дрскост! Није то слобода медија, није то транспарентност, то је не поштовање и чиста провокација и подривање система једне државе. Све бих ја то забранила!!!

  24. 1) Botovi ne rade za sendvič, rade za platu i formalno su državni službenici na budžetu Srbije, a budžet punimo svi mi, gadio nam se Vučić i hunta oko njega ili ne, svejedno. Sendvič je gratis, mada se bojim da bi trebalo da uzmu nešto i na kašiku, napinju se previše, postaje već suviše očigledno.
    2) G-din Predsednik je savršeno svestan da ga obrazovana i visprenija Srbija prezire, a njegovi sledbenici će otpasti na prvoj jačoj krivini … dobro … Stefanović Dr. Nebojša i Vulin General Aleksandar neće, ali to je već za medicinu. A On bi tako želeo da ga svi vole … iskreno … pogotovu pismeniji. Ali … ne ide.
    3) Simptomatično je da se pitanje Kosova i tirada na Pink-u javlja neposredno nakon povratka iz SAD. Mislite o tome … Cenim da je tamo dobio zavrtanje ušiju do cviljenja i naređenja za koja zna da izvršio / ne-izvršio, gotov je.

  25. Pa ne mora niko da ispituje Vučića, sve je to dostupno građanima i dobro da imamo pristup informacijama da niko ne može da zloupotrebljava naša prava !

  26. Nadam se da će ova medijska ujdurma oko poreza imati epilog uskoro, Rodić ga stvarno preterao, ako nema da plati porez, neka to i kaže.

  27. Ovde se ne zna ko je kapiten,a ko je vratar.Samo se zna ko ubira poene vlasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.