O2: Bez produžetka ugovora sa Kesićem

Ostavite komentar


    1. Čeka se još da sve te televizije mogle da počinju ptogram, a i umesto Oče Naš da počinju sa Sieg Heil dragi gledaoci

    1. Osim „24 minuta…“ ništa drugo nisam ni gledao, kao ni studio b, ne znam ni da li još postoji.

        1. Tsko su se zshvalili i Olji Beckobic,Ivanu IVanovicu… O cemu mu pricamo. Gradjani nisu teleyabisi…

    1. Imas puno bljuvotina i otpada zadruga, farma, parovi… za tvoju dusu i zivot taman.

      1. Ode i moj poslednji razlog da ukljucim neki program sa nacionalnom frekvencijom. Keso,gledamo se na Novoj.

    2. Bolje se zapitaj kako ćeš da živiš bez sendviča kada ti idol ode sa vlasti botino! IQ sns bota ekvivalentan je prosečnoj sobnoj temperaturi u zimskom periodu.

      1. Komentar je odličan kao i odgovor botovima. Mene zanima zašto sinoć nije emitovana Kesićeva emisija? Za Novogodišnju zlatnu šolju znam

    3. Molila bih čitaoce i komentatore da ne smisleno odgovaraju na komentare, makar komentari bili i besmisleni. Dosta više sa opaskama o sendvičima i salamama. Prizemni i primitivni komentari su ipak njihova odlika.

    4. dobices skorbut od sendvica sa parizerom ako ne uznapredujes u sns-u, ali slabi su izgledi posto si polupismen(a)

  1. Dobro došao na najbolji kabl kanal, sav novinarski i TV krem je okupljen u dva TV kanala.
    N1
    Nova S ❤

        1. Ne, nego je Solak – svajcarski Karic. Prvo milionce – video filmovi bato.. Dajte bre, krem drustva Solak..

          1. Solak? Pobrkao si temu, pazi na majonez da nije pokvaren. Ili u komentarima morate da spomenete neka određena imena da biste opravdali dnevnice?

  2. Samo da ne bude kao sa Ivanom Ivanovićem, emisija snimljena , a nije puštena u program. Srećno i dok je YT , gledamo se, ma gde bio!

  3. Ovo je očekivano već duže vreme. I poslednja emisija na svim elektronskim medijima sa nacionalnom frekvencijom koja je imala, makar i na šaljiv način, kritički stav prema vlasti, konačno je proterana iz STB (set top boks) medija i silom ugurana u kabl. Sledeći korak vlasti je da dograbi klešta i da taj kabl iseče na froncle. Ali, šta ako u velikoj žurbi ne provere da li su ta klešta izolovana pa ih iz kabla prodrma neka nevidljiva sila?!?

    1. Doduše, bilo je stvarno šizofreno gledati šešeljoidne “vesti“ na istom kanalu, a odmah iza toga Kesića koji od tih gebelsovština pravi sprdnju. To je, zbog specifičnog sklopa svojih ličnosti, mogao da podnese samo ministar Yulin…

  4. Zašto bi radikalci produžili kazivanje istine o sebi samima znaju oni sve ali se ponose načinom kako sve kriju i lažu.Prva dobija status,,palanačkog pozorišta,,.

  5. Ceo nekadasnji b92 se prebacio na Novu, tamo ostade samo sluga svake vlasti i rusilacki faktor veran matic. Neka, samo gospodo novinari sacuvajte sad ovo sto imate, sto imamo, da potraje!

  6. Ipak je steta jer je TV O2 daleko gledanija od Nove S ( ukoliko je tacno ono sto je u sadrzaju njihovog teksta.
    Sve pohvale Kesicu i ekipi i uspesan rad u Novoj godini.

  7. Brate Kesiću pomogao si mi da konačno skinem i O2 sa moje liste tako da više nema ni jednog snosovskog kanala na mojoj listi kanala. Zbog tebe sam trpeo ovaj kanal koji je odavno nije zaslužio ni minuta pažnje normalnog gledaoca.

  8. Ovo je kraj. Jedina emisija koju smo mogli da pogledamo na nacionalnoj frekvenciji je ugašena. Sada mogu da odjavim TV pretplatu jer mi je pošta ugasila N1 a Ugovor istice za 16 meseci.
    Hvala Kesicu za sve predivne emisije..

    1. Ovaj odlazak nije do Kesića već je O2 data preporuka da se ugovor ne produžava dok se ne promeni tematika emisije „već vidjeno“

    1. Hahahaha. Tvoj komentar zaslužuje da se nađe kao predlog u urnebesnom Hit-tvitu.

    2. Nikada ti nećeš razumeti Kesića, ne dosežeš taj nivo. Sada uzivaj u čarima prodanih, korumpiranih duša.

    3. Vi nastavite da gledate Šekspira i Molijera, kao i do sada; da i Marinu Abramovič (šta je sa njom, gotovi performansi ???)

    4. Tanja: Možda i Vi imate doktorski plagijat kad pokušavate da branite neodbranjivo. Jedinu jevtinu zabavu imate na tv Pinku i u skupštini Srbije , sve zajedno to je cirkus.

  9. Cudim sa kako je Kesic do sada opstao na O2.
    Bilo bi dobro da Nova S dobije nacionalnu frekvenciju i zbog O.Beckovic i zbog I.Ivanovica

  10. Pa ja te televizije odavno ne gledam. Kesica ogleda na yu tube i to je to. Drzim se onoga što je Ljubivoje Ršumović rekao. „Pametan narod vita, a glup sluša šta mu se govori“ . Prosto jao pasulj!

  11. Tuzno je sto se grohotom smejemo nasoj realnosti koju name Kesic veoma lepo prezentuje…I to je sve…Zapravo uzivamo u mazohizmu….ne radimo nista da promenimo silovanje kom smo godinama izlozeni…mentalno silova je I medijski mrak…

  12. Za mene je problem što je sva satira došla na N1…vidjećete zašto nekoliko godina nakon što padne ovo zlo koje je sada na vlasti…tu samo Olja koja se ne smatra satiričarem smije da se naruga svojim gazdama…dok ostali satiričari slabo…hiljadu dvije evra plate i to mu dođe kao malo bolji Milan Blagojević…možda se čak pogon bude zvao Milan Antonijević

  13. Prema izjavi O2, kao i samog Kesića, izgleda da nije razlog prekida saradnje uređivanje emisije. O2 je objavila da ima punu slobodu. E sad, da li je zaista to tako ili su pare u pitanju, valjda će se razjasniti

  14. „Ovo „sa Kesicem tj ukidanje njegove tj NASE emisije na režimskoj TV je lepa nama normalnima Novogodišnja. čestitka .
    Vučić je dobio šamar od koga mu.glava BRIDI..
    Ali varad se Vučiću , istina kao i voda uvek nadje pravi put .
    U Novoj 2020godini Kesić ima novog Domaćina i kod brojniji publiku …. .

  15. Celnici O2 su kopali i rukama i nogama nebi li zadrzali Kesica,ali im to nije poslo za rukom :):):)

  16. Cekaj on je sam otisao koliko sam shvatio njegovom rekacijom, nisu ga oterali otisao je sam, veoma bitna razlika. Siguran sam da ce naci mesto na TV Nova

  17. napravite sou program sa risticevicem djukom, martinovicem, plavusom iz policije…imate dosta kandidata u vlastitim redovima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.