Obama: Rezultati izbora pokazuju da je Amerika podeljena

Ostavite komentar


      1. to je onaj drug I. Dacica sa basketa? I N. Krstica Krla? Goce Comic, G. Vesica, J. Trivan, Tanje Miscevic, Ane Hrustanovic?

  1. zastrasujuca pojava. Pokretac krvavih ratova u Siriji (protiv legalne vlasti Asada, a na strani ISIS), Libiji (protiv Gadafija, za islamiste, za masovne migracije ka Evropi) i Jemenu (na strani S. Arabije i salafista)

  2. Podela Sjedinjenih Drzava je zapocela mnogo ranije, zapocela je od predsednikovana Bil Klintona, nastavljala se pod Djordj Busom, a do danasnje duboke podeljenosti, kako kaze u clanku Barak Obama, doveo bas on…Amerika je podeljena to nije upitno, Sada vec bivsi Predsednik Trump je samo simptom te duboke podele a ne razlog.
    Hvala na objavljivanju mog komentara

  3. Svi smo videli američku demokratiju na delu. Ratovanje po celom svetu, mešanje u izbore u puno zemalja, uvođenje sankcija kome stignu, hapšenje i ubijanje Crnaca u svojoj zemlji, itd, itd.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.