Objašnjenje Kona ne popravlja načinjenu štetu

Burne reakcije povodom izjave epidemiologa o zaražavanju lekara tokom pauza za kafu

Ostavite komentar


  1. Mora da ga je Lončar ubedio.
    Da se Kon momentalno izvini lekarima i porodicama preminulih doktora i medicinskih radnika kako zna i ume!!!
    Sram vas bilo!

  2. Ovaj i ovakav, sitni sedi starac je vec general, dobro se uvlaci, jako laze i brze bezi od postenja od pola SNS-ovaca i ovnova!!!!

  3. Sve vas koji ste pisali ove odvratne komentare trebalo bi biti sramota. Sedite zavaljeni u fotelji, obilazite kafice i protestvuje protiv svake odluke Kriznog staba koji je kriv bez obzira kakva bila njihova odluka vezana za ogranicenja . Uvek je neko drugi kriv a ne mi koji ne postujemo mere, najpametniji smo i „znamo“ kako bi sve to resili kao sto niko nije u svetu.A osvrnite se i pogledajte sta se desava u Evropi, u svetu pa kritikujte Merkel, Dzonsona i sve ostale svetske drzavnike i posaljite im savete kako da to rese za desetak dana po vasim savetima.Sramota je da najvece neznalice najvise kritikuju.Siguran sam da ovaj komentar nece biti objavljen.Pozdrav i postovanje dr.Konu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.