Usvojen plan po kome se gradi i „Novi Sad na vodi“, građani i policija se potukli pre zasedanja gradske skupštine – ima i privedenih (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Tragično je što se iz navedene situacije vidi da će stečene pozicije posle 2012 godine biti branjene po svaku cenu ,to će nas vratiti ne u 2012 već na 2000 godinu i opet će nam trebati decenija da nas neko shvati ozbiljno ,dobronamerno i odgovorno.

  2. Bravo Novosadjani, kada bi u svim gradovima ove nase lepe Srbije uradili sto i vi ne bi nasi gradovi licili na rugla za vreme vladavine „prvorodjenog“.Svuda samo beton, seca stabala, nadgradnje …..

  3. Mikica se nadao da se niko nece buniti protiv unistavanja zelenila i prirodnih oaza….zamolio bi gradjane ako mogu i da odvoje neki dinar da daju investitorima posto im nije dosta sto vec naruzuju i unistavaju “grad kulture”

  4. Istina je da je Nas gradonacelnik najgori sto imamo nikad Jos nije primijo gradane na razgovor o njhovim problemimiiiiiima nama netreba Novi sad na vodi nama treba normalan zivot u gradu tu ce opet neko strpati pare u dep a sirotinja ispasta

  5. Prethodni su rasprodali firme u bescenje.

    Ovi sada atakuju na goli zivot: otimaju zemlju, vodu, vazduh, truju decu.

  6. Sta vam nije jasno?!Glasali ste za Vucica bivseg radikala,sada cutite I trpite,niste za bolje!!!

  7. U redu,ostavka i krivicna odgovornost za Vucicevica,ali onda svi koji su razrusili ogradu,naoali policiju po kratkom postupku,odmah u zatvor pa na rad u ugljenokopu da narod ima ugalj.Znate kako zapadna policija resava problem demonstranata,nasa je mnogo blaga,vreme je da se uvede red i postovanje institucija drzave Srbije ,a ne da se bagre kriju iza nevladinih organizacija..

  8. Ostavite prirodu na miru, a trecerazredni beton stavi u svoje dvoriste.

  9. Naravno to navodno obezbedjenje su hulugani navijacu koju su placeni pedesetak evra da biju narod kao sto su to radili i u Bg na svakom protestu protiv vlasti, nazalost nije samo ova vlast koja to placa te ljude vec su i prethodne vlasti to radile ,svi su isti nazalost ..

  10. 63 za i 4 protiv. Pa imali ste ta 4 da se obrate skupštini. Rulja ne predstavlja skupštinsku većinu i volju naroda. I ova policija se izbezobrazila pa gura mirne „aktiviste“. Džaba pomoć opozicionara. Da ih sve skupiš, ne vrede ni po’ lule duvana.

  11. Narode Novoga sada, ovi što su organizovali ovaj protest, ne bore se za Vas i Novi Sad, nego za svoje interese i interese nekih drugih. Nikada mi neće biti jasno, zašto svoju zemlju tako brkaju i zašto država nije oštrija prema onima koji ruše naše vrednosti i brkaju sistem naše zemlje. NEKA Vam narod da poverenje pa onda radite šta želite.Vučiću,Srbijo dosta je bilo više nereda. Rešite ovo ili recite da ste nesposobni. Mislite li da će narod više trpeti ovakve i njima sličnim da razbijaju i uništavaju sve pred sobom, da blokiraju puteve i maltretirajući ceo narod. Zna ovaj narod i da se organizuje i zaštiti se od ovakvih koji za sve i svašta maltretirajući poštene građane. Dosta je bilo. Pusti Vulina da razbije ove koji na nedemokratski način pokušavaju da reše svoje nezadovoljstvo.

  12. Veoma mi je zao.Zao mi je mojih dobrih,postenih novosadjana.Zao mi je,mog,naseg, lepog grada.Bar,kakvog se secam.Strasno je,sta sve politika tj.pohlepa cini ovom narodu.

  13. Ako Novi Sad upropaste kao što su Beograd ovim izgrađenim Beogradom na vodi, onda su krivi građani što u većem broju nisu protestvovali. Neko iz vlast ozbiljno ima nameru da se obogati gradnjom loših i ružnih solitera na reci i prodajom stanova po visokim cenama. Zar vam Beograd nije dovoljan primer kako se uništava kutura i biće jednog grada!? Gde je tu javni interes?

  14. Zbogom Novi Sade! Nekad si bio lep grad, a sad potpuno isti kao Beograd. Znaci, Beograd je definitivno odneo pobedu, jer ako vec biras izmedju dva rugla, izaberi ono koje ti nudi vise mogucnosti.

  15. Svaka čast svima koji su izašli!!! To je pravi Novi Sad! Nisam protiv progresa, ali on mora biti na pravi način, po meri građana i senzibiliteta grada a ne interesnih grupa! Treba se aktivirati na svakom koraku da na kraju ne bude „Novi Sad u vodi“…

  16. Glasali ste kako ste glasali, ili niste glasali. Tako da sto ste sejali sada uberite

  17. Novi Sad je već cirkus grad, pa mogu da nastave sa predstavom do kraja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.