Obrazloženje REM-a: Pink, Hepi, Prva i B92, zaslužuju frekvenciju zbog „objektivnog i pravovremenog pristupa u prenosu informacija“

Ostavite komentar


  1. “ opozicija“ koja samo kukumavci i peva zalopojke,dok se u stavovima oko Bosne,C.Gore,Kosova Rusji..uopste ne razlikuju pre ce dici na vlast u Meksiku ili Ugandi nego u Srbiji..akcija,drugacije miljenje,borba za vlast..a kukanje je Vuciceva specjalnost..Kako zakonski moze promeniti ovaj cirkus oko REMa..sudski ili ulica,Gazela..a ne ko babe..

  2. Oni ni rezultat utakmice ne prenose objektivno a kamoli nesto drugo.

  3. Stvarno neko mora biti bez obraza da napise da PINK i Happy imaju objektivan i pravovremeni pristup u prenosu informacija, i sirinu, pluralizam. Kakva sirina, Happy je gori nego ruske propagandni kanali, oni rade za tudju zemlju i dobijaju nacionalnu frekvenciju i jos neko nema srama da napise da su objektivni. Ovo je dno dna, ovo vise nise drzava, ako je ikada i bila, u svakom slucaju nije drzava svih njenih gradjana. Sta je sledece, da ti zadojenici ovom eklatantnom propagandom krenu da istu primenjuju nad svojim drugacijim sugradjanima.

  4. Sve ovo treba zapisati i zapamtiti. Valjda će i ova ujudurma jednog dana doći na sud.

  5. Da li je moguće da REM nema ni malo morala, svesti i obraza, kad da ovakvo objašnjenje za dodelu nacionalnih frekvencija, pa ovo je vređanje zdravog razuma.

  6. Za 2 miliona građana informisanje je fenomenalno. Povećajte nam broj, pređite kod nas i budite srećni do imbecilnosti. Život je samo jedan a Srbija nije večna.

  7. Tu se REM pita koliko i ja. Zna se ko odlučuje.
    Ne radi se više tu ni o objektivnosti izveštavanja, osnovni problem ovih medijskih kuća je širenje mržnje, nemorala i svih tih degutantnih stvari. Evo šta sada rade sa Hrvatima i Kosovom. To se zove širenje nacionalne mržnje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.