Obućina o fotografijama s Đilasom: Pozdravila bih i Vučića ali on ne šeta sam

Ostavite komentar


  1. To je slobodna Srbija. Svako ima pravo da piše šta hoće, izvrće tuđe reči, preti, vređa, koristi neslane šale po društvenim mrežama kao izvor za udarne vesti, šeta slobodno,sastaje se sa novinarima ili članovima mafije, kao u prolazu, … Svi osim čelnika SNS.

  2. Samo opušteno Jelena. Gospodarova kamarila je malo nervozna, što je sasvim razumljivo, jer itekako imaju razloga da se plaše i ptica, čiji let još nisu uspeli da stave pod svoju bolesno psihičku kontrolu.

  3. Bravo gospodjo Obucina . . .Vas odgvor je jedinstven da bi pozdravili i razgovarali sa “ nasim Acom “ ali on ne seta ( niti ce setati ) sam . . . teren mu redovno “ ciste “ nabildovani “ navijaci “ pa specijalci i “ kobre “ na kraju . . . razgovarati sa nim je nemoguce jer “ on ne razgovara on drzi govor “ a i o cemu pa znate vec da bi “ kmecio “ o svojoj nesigurnosti . . . zakljucak je da sami biramo sa kim se druzimo , razgovaramo i cija misljenja delimo . . .

  4. Gospođa Obućina je baš kraljica,kao što gore pročitah.Ona je profi i vrlo,vrlo originalna.

  5. joj priče novinarke za malu decu a još komentara uz to, blagi užas… providno, smešno.. nikad sa takvim šupljim pričama nećete na vlast doći. Jeftin komentar, providno kao da smo veverice..

  6. Novu i N1 kontrolišu strane službe. Zato rade iz Luksemburga, odande su plaćeni i ne plaćaju porez u Srbiji. Uvek je bilo osoba koji bi i ramenu decu prodali za pare, a kamoli državu. Naše je pravo da znamo sve.

  7. Malo je casnih ljudi kao sto je Jelena. Uvek mi je drago videti je i cuti. Postali smo velike kukavice, plasimo se i Ovna i Govna. Siledzija je uvek bilo, ne bas toliko blizu vlasti kao sad ali je bilo i izlazilo se na kraj sa njima.
    Na zalost, Srbija ne zna sta se milijardi valja ispod zita. Kad bi se saznalo bilo bi svega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.