Obustavljena istraga protiv Bogoljuba Karića

Ostavite komentar


  1. Bilo bi zanimljivo znati koliko je ““““““Fond Dragica Nikolic““““ (citaj fond za pranje crnih para) dobio od Karica za ovu obustavu istrage. ? Svi su izgledi da je tu bilo debele pogodbe kad su se dvojka Nikolic-Karic sastali u Moskvi.

  2. Masina ponovo radi. Bogi podmazuje bolje nego WD-40.
    Evo nama novo predsednickog kandidata. Sorry Tomo i oprosti, ali vadi one-way autobusku kartu za Bajcetinu.

  3. Karić je u svetu razvio svoje graditeljske sposobnosti i značajno je doprineo razvoju mnogih zemalja. Sada kada je dokazano da nije kriv, može da se vrati u zemlju.

  4. Ako je i postojala neka nepravda onda je on učinjena protiv njega jer mu je sve uzeto što je radom stekao.Sada da vidimo otimače šta imaju da kažu.

  5. Srbija nije drzava vec nesrecna mesavina stripova i crtanih filmova. Jednog jutra se probudimo u Alanu Fordu, sutradan u Saut Parku ili Simpsonovima. Samo je jos ovaj falio da upotpuni galeriju bizarnih nepismenih egzibicionista zbog kojih se sav posten, pristojan i civilizovan svet ovde stidi. Ima li kraja ovoj zbirudiji cirkuzanata?

  6. Nama je potreban svaki strucnjak. Dr Karic je doktorirao u Tokiju, a za kovaca lopata na Kosovu. Strucnjak za lance i katance, svira i peva. Uz Dacica, Dinkica, Djelica mogu da naprave super orkestar.

  7. i,,slučajno,,Čepurin baš sada šalje ,,poruke,, Vladi Srbije za,,nove izbore,,u kojima će,,zdušno da,,pomognu,,.KO TO KAŽE DA NEMA,,DEDA MRAZA, , BIRAO GA LIČNO VOJVODA IZ BAJČETINU I DAČA,,,,poklone,, ĆE ,,SAMO ,,DA RAZDELE PO,,UBEĐENJU.,. TAMAN ZA NEKU GUBERNIJICU PO,,MERI ,DIPLOMISAVA,,.BAŠUŠKE JOŠ UVEK,,ČUVAJU,,ONU S CVETOM U KOSI I NASLEDNIKA JOJ, MORAJU NEKAKO DA SE,,PLATE TROŠKOVI,,.NIJE SE VOJVODA IZ BAJČETINU ONAKO NASUVO RASPLESAO U GOSTIMA KOD ARAPA, ,EM JE,,IZABRAO,,USTAVNE SUDIJE,, EM JE MAJA ,,POPUNILA,,KADROVSKU LISTU,,,A JEDNA PEZIONERKA,SVEDOK ,IZ HAGA SLOBOLEONOVOJ,,VIZIJI,, O,MA ODE DA,,ZASTUPA NEKOG,,IZGUBLJENOG,,,AGENCIJSKOG ČLANA,,ZA,,BORBU PROTIV KORUPCIJE,,.DRIM TIM,, NA OKUPU ZA BOLJU I napreDNO SPREMLJENU IM BUDUĆNOST,,.HOROR U NASTAVCIMA DA SE ,,ZABORAVI,,PREDHODNA,,POBEDA,,,,SPASILACA NACIJE JOŠ OD,,NESREĆNO SKLOPLJENIH OKLNOSTI,,. STIROPOR I ,,NEPRONEĐENI,,DŽAKOVI,,.IMA JEDAN AFORIZA,,,KLADIM SE DA ĆE 2017 BITI MNOOGO GORA OD PREDHODNE,,AUTORU SVAKA ČAST ZA KRATKU,,NETARABIĆKU,PROGNOZU..

  8. Eto nama novih nameta. Pola od tih nepokretnih stvari bice da je izgubljeno u transportu pa ce Karic da nam malo olaksa budzet.

  9. Vracam se u Srbistan, odma! Re: Karica & Dinkic -obustavljene istrage a la Vucic inteligenciji.
    Srbijo, jedini ti je spas da te nestane u Crnom moru!

  10. Verujem da je ovo uradjeno u skladu sa najvecim evropskim standardima I u skladu sa odgovarajusim poglavljem. Srbijo svaka ti cast kako se lepo boris za pravdu. Sada ocekujem slinu odluku u vezi Mire pa da bude kompletno dzaba smo krecili

  11. I to je velika bruka i sramota za nase tuzilastvo. Da se obustavi istraga protiv takvog lopova? Strasno. Nadam se da ce odluka biti ponovo procenjena i ispitana.

  12. U Srbiji su izgleda svi koji imaju velik kapital posteni. Dobro je pa SNS ispravlja sve nepravde! Eto, jedan drugog napadali i optuzivali, kad ono, i Bogi i Mladja posteni i posteno bogati.

  13. Nezavisno od krivice, meni nije PRAVNO normalno da sud pošalje poternicu, da deset godina troši novac na proučavanje predmeta, i da ne dočeka saslušanje…Kako to tužilaštvo vuče sud za nos, odnosno deluje po principu "puj pike ne važi"!?Zašto su onda podizali optužnicu? Mogu li oni (tužioci) sada na odgovornost?

  14. Verujem da je ova odluka i presuda doneta uzimajuci sve dokaze, cinjenice i argumente…sta god da je u pitanju verujem da nase sudstvo radi svoj posao savesno i posteno, bez obzira ko je u pitanju !

  15. То је неправда. Страшна неправда. Српски народе, хоћеш ли да се вратимо у проклете 1990-е? Најпре ослобађање Шешеља, а сада и обустављање истраге против Богољуба Карића. Шта ћу све доживети.

  16. To su mogli i ranije,ali verovatno su cekali zgodnu priliku da nekom drugom podmetnu kukaavicje jaje.

  17. I ne sme, i treba pročistiti policiui, postoje i gori od ovih iz Čačka, kriminalizovanih.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.