Obustavljena istraga protiv Mlađana Dinkića

Ostavite komentar


  1. Narode, zar si zaboravio Dinkicevu izjavu kada je prvo iskukao od Djindjica da ON LICNO pronadje nase pare koje je Borka sa Matkovicem prebacila na Kipar, a nakon skoro godinu dana traganja izjavio: JA NE ZNAM GDE SU OTISLE TE PARE! Molio bih Brankicu Stankovic da stavi na You tube deo "Insajdera" sa izjavom Svedskog ekonomiste i novinara koji nam je ispricao kako je Dinkic TREBAO I MOGAO DA POVRATI NASE PARE!!! Kako je postipak obustavilo Vucicevo sudstvo i Tuzilastvo, zakljucujem da su pare tu i da se nalaze u pojedinim dzepovima zdruzene kriminalne bande.

  2. Pa zar ovi što su napisali ovo obrazloženje nisu zreli za HAPŠENJE! Pa ko su oni da cene da li je trebalo isplatiti VIŠE ili MANJE. Njihovo je da cene da li je nešto urađeno po zakonu ili ne i da u skladu sa tim postupaju. Ali Dinkić je sad prijatelj Aleksandra Vučića pa se to moglo i očekivati. A nekad je donosio u Skupštinu ZATVORSKO ODELO za Dinkića. Kako se stvari menjaju u skladu sa ličnim interesima u OJAĐENOJ i OPLJAČKANOJ Srbiji.

  3. Imam jedan zadatak za sve koji pljuju po ovom čoveku:
    Ko je organizovao i uspešno sproveo vraćanje stare devizne štednje? – Dinkić
    Kada je Srbija JEDINO bila u realnom suficitu? u Koštuničinoj vladi, min. finansija i privrede Dinkić
    Kada su plate lekara i profesora najviše povećane? 30%, za vreme Dinkićevog ministrovanja
    Ko je principijelno dva puta dao ostavku na mesto ministra u Vladi? Dinkić
    Ko je odradio lavovski posao oko Fijata, jedine srpske izvozne firme? Dinkić
    Ko je jednini pozitivan i nasmejan političar? Dinkić
    Ko sme da šeta ulicom bez telohranitelja, ko je išao peške na posao? Dinkić
    Ko je uvek mogao da napusti politiku, jer ume i nečim drugim da se bavi? Dinkić
    Uostalom, ako je Dinkić takav lopov, kako to da ga zapošljava jedna od najvećih ruskih banaka?
    Lenj, korumpiran, neškolovani narod, MRŽI vredne i pametne, a uzdiže primitivce Dačića, Palmu, Vulina, Nikolića i zlotvora Vučića, ispred čijeg imena ne biste mogli napisati ni jednu pozitivnu rečenicu tipa: uradio to i to…

    Dinkićeva greška je to što je suviše verovao u princip subvencija, a oni koji su ga najviše kritikovali (Vučić i kompanija) sada su 100 puta "gori" u toj sferi od Dinkića, po sopstvenom priznanju.
    Druga greška mu je ulazak u Dačićevu vladu, gde je bio jedini koji je iskreno RADIO I TRUDIO se oko finansijsija (vraćeno je oko pola milijarde duga), pa se Dačić, tokom "rekonstrukcije" Vlade pobrinuo da vrednog i pametnog eliminiše, jer je postao pretnja njegovim političkim ambicijama. Vučić je te prve godine 2012-2013 čini mi se jedino verovao i trudio se da nešto uradi, a onda se pretvara u najgoreg apsolutistu i demagoga kojeg je Srbija imala, verovatno svestan da je to neizvodljiv posao za "kadrove" kojima raspolaže, a i trud i rad mu neće doneti brdo kriminalnih para, koje mora da obezbedi za crne dane, kada ga konačno više nećemo gledati.
    100% sam siguran da će prugasto odelo, kad tad, obući Dačić i Vučić. Biće to jep dan.

  4. Nije Dinkic jedini koji je u politiku usao bez imovine, mnogi u farmerkama i patikama, iz roditeljskih stanova, a onda postali bogati ljudi baveci se samo politikom.Kako? Nisu krsili zakone. Zasto bi, kad su zakone mogli da naruce. Srbija je OPLJACKANA "po zakonu".

  5. bice akcija"rezac" obustavljeno,sve u srbiji sto se hapsi,uvek je rezultat ili obustavljeno ili zastarelo,jedino smrt nemoze da se obustavi.

  6. Sad je svaki vozač veći krimos od Mlađe, verifikovano. Lepa je ova zemlja čuda a ima i obožavalaca, vidi se po komentarima. I to je lepo. Treba osnovati klub ljubitelja lika i dela Mladjana Dinkića, pa da lepo svi idu na koncert. Nije problem što je istraga obustavljena, to je lepo, nego je problem što Kikiju pilotu mali daje pare da peva novu godinu. Miriše na nešto ali sigurno nije trulo, ta nije ovo Danska.

  7. A šta ste drugo mogli očekivati od specijalnog tužilaštva……..
    Sirotinju u zatvor a Mlađu na pijedestal, tužno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.