Zaposleni u Azotari započeli štrajk

Ostavite komentar

  1. Niko radnike nije ni pitao zele li u privatizaciju. Opljackase fabriku kao i sve druge i sad jad i beda. Muka je sad na povrsinu isplivati.

  2. I nekadašnji petroremont u okviru azotare je štrajkovao ali azotarci su se pravili gluvi, pa je otišao u stečaj i radnici na ulici, sada je mečka zaigrala pred azotarom mada su oni vec 20 godina gubitaši.

  3. Ako dugovi mogu da se otpisuju Air Sbiji nevidim razloga zasto svi ovi dugovi nemogu da se otpisu Azotari u KOMPLETU i da se fabrika prebaci bez dugova u vlasnistvo radnicima . a fiktifnre dugove koje je napravila politicka mafija neka ta mafija i placa tj neka placaju grajdani preko poreza jer su ti gradjani i dali Mandat toj Mafiji . …….sad ce neko rece ,sto ja da placam preko poreza , a ja mu na to kazem ,pa Dacic sigurno nece da palca iz svog dzepa ove dugove , on ej ove dugove napravio na osnovu JAVNIH OVLASCENJA sa svojim dragim i milim Bajatiovicem kji ima 20 000 eura platu .Prvo bix ga mometalno uhapsio I OTPOCEO SUDJENJE Bajatovicu sa pitanjem ,,pa kako macane primas patu 20 000 eura , a firme ode u stecaj > ,, NEMAS odgovor ,odmah kazna kao u KINI ! i da zavrsimo sa tobom

  4. Azotara je odavno pukla rukovodstvoje za to krivo,radnici su odavno znali sta ce da im se desi,sada mi nije jasno zasto strajkuju.

Ostavite komentar

Društvo

Viši sud u Vranju potvrdio kazne Nikoliću i još dvojici saučesnika u napadu na redakciju OK Radija 9

Viši sud u Vranju potvrdio kazne Nikoliću i još dvojici saučesnika u napadu na redakciju OK Radija

Krivično veće Višeg suda u Vranju rešenjem od 24. januara 2023. godine, odbacilo je kao neosnovane žalbe advokata i potvrdilo presudu Osnovog suda u Vranju, Dejanu Nikoliću i još dvjici okrivljenih kojom su oni osuđeni na četrnaest, odnosno po osam meseci zatvora u slučaju napada na OK Radio, saopštio je Predsednik stalne komisije za bezbednost novinara Veran Matić.

Naslovna strana

3. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.