Od gondole, jarbola, muzičke fontane do panoramskog točka i akvarijuma: Vlast u Beogradu za projekte zabavnog sadržaja proteklih godina ojadila Beograđane i tu nije kraj

Ostavite komentar


  1. Metro..kašnjenje? Posebna priča..E sad ja nisam ni za one trase predvidjene od strane stare vlasti! Ovi kažu Mirijevo, Karaburma, Viline vode, Bajloni i itd.. Smer je dobar, ali..pravac pružanje same trase je nenormalan..ZAŠTO, PITATE SE!?! Zato što bi trebalo da ide kroz sredinu naselja, nac srednoj nadmorskoj visini svakog naselja…Mirijevo, Mirijevska pijaca, Mirijevo naselje, Nova okretnica, Stara okretnica, bioskop Slavica, ćošak Patrisa Lumbumbe i Triglavske, Karaburma Stara, Bogoslovija, Profesorska kolonija( škola RADE KONČAR), ćošak Cvijićeve i Venezilosove (škola Pavla AKSENTIJEVIĆA) , Bajlonijeve pijaca, Trg republike i itd.. I stanice da budu 400 , 500 metar..Za Beograd i njegovu konfiguraciju sjajno..kao i neki metroom u drugim gradovima..Rim centralni deo..A ne ovo sve na obodima i sve na najnižim tačkama ..praktično u praznim prostorima ili u krajne nebitnim..I za kog se to gradi..hoće li da se to dovuče pola Srbijeđ u Beogrda..Beograd do umre u zagušenjima, a Srbija se skroz isprazni..Suludo!! Po a interes Beograda da pomaže drugim gradovima..Da Niš dobije tramvaj, da Jagodina dobije trolejbus i itd..Da Trgovište dobije fabriku, za npr zubarske materijale, ..itd..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.