Od početka oktobra novi slučajevi korona virusa evidentirani u Negotinu, Boru i Kladovu

Ostavite komentar


  1. Novi slucaj korona virusa u negotinu zena 58 nije 58 nego 52 godine inace moja majka kojaje pre dva dana radila test zbog odlaska u inostranstvo, bila je pozitivna,tacno je naravno zato sto iz i ostranstva i spredpostavkom ima dobru platu. Taista zena odlazi u inostranstvo te veceri i odmah sutradan to jest juce radi test tamo kojije vrsen na istinacinkao i kod nas, i naravno tamo je negativna na korona virus nije u nikakvoj izolaciji vratila se normalno naposao, tako da sa tim vestima i lazima mozete da varate sami sebe, hvala… Naravno zbog vaseg pravila ovo nece biti objavljeno ali nema veze zbog lazi svako ce odgovarati po zakonu

Ostavite komentar


Društvo

"Prva ljubav zaborava nema": Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u? 10

„Prva ljubav zaborava nema“: Kako će Ivica Dačić, novi-stari ministar policije, izaći na kraj s kadrom koji je potpuno lojalan SNS-u?

Iako se već danima u nazad moglo čuti da će Ivica Dačić biti postavljen na mesto ministra policije, teško je bilo poverovati da će Vučić nekome van SNS-a poveriti MUP, jer je policija, pored BIA, postao udarna pesnica ovog režima, sa pažljivo biranim kadrovima, kako za ministre tako i za visoka rukovodeća mesta u MUP-u.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.