Od sada lakše do posla u Nemačkoj

Ostavite komentar


    1. Ti mora da zivis u Njemackoj,jer u Srbiji svi vec OSAM GODINA znaju kako do posla.Pa uclanis se u partiju velikog vodje,ki mil vucica i posao te ceka…

  1. Nema pametnijeg poteza od zaposlenja u nemackoj. To je spas za pet narednih generacija. Mladi, srecno!

  2. Nasi tzv. Srucnjaci moraju biti stime na cisto da u pocetku morace obaviti poslova nizega ranga jer bez perfeknog znanja jezika nemoguce objaviti samostalno zadataka adekvat. Njem . Kolegama! Ko nema srpljenje i volju za ucinjene bolje da ostane kuci! Znam o cemu govorim nakon 40 g radnim stazom u vodecim pozicijama! ( drugacije i ne ide jer Njemcima nisu potrebni nesposobni tzv. strucnjaci koji nemaju sanse da „prezive’pod motom “ nemogu ja toliko malo zaraditi koliko malo radim! Place za visoko kvalif. rad sü visoke ali treba puno i kvalitetno raditi!!! nasi ljudi ugl. brzo uce jezike stime i brze i napreduju u Struci! Njemci ne rade razliku mudju svojima i stranih namestenika ! Sposobnost znanje zelja za rad odlucuje o sudbina doticnoga!!

  3. Tesko je reći da se Evropa oslobodila starih stega i podela, uprkos praštanju koje uvek treba podržati. Ipak istoriju ne treba zaboraviti i tek tako olako je odbaciti. To ne čine ni drugi, mnogo veći od nas, pa ne bi trebalo ni mi. Mislim da će se preci mnogima okretati u grobovima zbog odluke da odu u Nemačku, da njih tamo grade, leče, neguju, obrazuju…

  4. Da li mi neko moze reci opsirnije,imam poslodavca koji bi hteo da mi pomogne oko posla,ima firmu ciscenja,a ja diplomu kuvara,sporazumevanje nemackog na novou a2 bez sertifikata,sta bih sve trebao uraditi da pocnem normlanin zivotom sa tim mognostima?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.