Od subote konferencije kriznog štaba bez novinara, pitanja samo onlajn

Ostavite komentar


  1. Kakva farsa.Odgovaraće na pitanja Tanjuga,informera,i ostalih nazovi „novinara“

    1. Da je Zaklina manje pitala o predsednikovom epidemioloskom stanju i to da li je protokol jednak za sve, mozda bi i dalje konferencije za stampu bile direktne i otvorene za sve novinare. Bas nasla da pita danas kad je dr. Kona unapredio u cin potpukovnika licno AV. Naravno protokol je isti za sve. I Srbljanovicka se lecila na Sajmu, kao laksi slucaj, a ne u kucnoj izolaciji?!

    1. Šefova mezimica Ana ponovo jaše (narod i medije)! Malo joj je bila ona glupost sa centralnizovanim odgovorima na pitanja, pa sad da proba da ih izbegne sa ovim online postupkom. Dosetljivo, nema šta.

    2. E pa vala i na svako glupo pitanje ne treba da se odgovara i svako da se pusta na tim konferencijama, kao na pr: onaj sto kaze da je glasnik nekoglista DEZINFORMERA

      1. Molimo takođe da novinari ne budu prisutni kada se Vucic pojavi bilo gde u Srbiji neka prica do mile volje sta mu padne napamet .

  2. Čistas cenzura.
    Sledeća odluka vlade je da oni koji imaju simptome korone ne idu kod lekar, nego da pošalju mejl.
    Ovi ludaci više ne znaju gde udaraju!

  3. Bože me prosti, pa kako će predsednik bez pratnje podobnih novinara?. A kako će tek novinari Pinka bez predsednika koji zna sva njihova pitanja unapred?

    1. Mislim da nećeš. Osim ako si, recimo, akreditovan. Usput, akreditacije se malo teže dobijaju koliko znam.

  4. Tanjug !? Ne prestaju čuda nevidjena u ovoj našoj Srbiji. Dobro još nisu dodali Pink i Studio B.

  5. Dobar potez za njih jer se ionako na svako pitanje izgube jer ili ne znaju odgovor ili nemaju hrabrosti da kazu ili nemaju odobrenje. Čemu onda konferencije. To je sudbina marioneta i kvazi struke, treba da se izgube negde u izolaciji i ništavilu.

  6. ako vam sad gospodo iz opoziciji nije jasno,ja ne znam sta cekate i cutite.skupite se svi ispred predsednistva u ponedeljak i trazite da vucic ide u karantin i ne odlazite odatle.neka vas sve uhapse ako mogu.sta pricate iz nekih prostorija i drzite konferencije iz neke kuce. napolje izadjite.morate da budete vidljiviji. ne moze iz kuce.drzite monologe iz kuce.jedinoako niste njegovi ljudi

  7. Ljudi šta je sa pokretom i ljudima iz Otpora. već jednom smo pobedili Vučića pre 20 god. pa mislim da je vreme ponovo, uzjahao čovek pa ne silazi, još malo pa će policajski čas trajati šest meseci.

    1. Niste vi nego CIA. To je njen projekat. Sto bi ga sad rusili kad je on njihov ‘delivery unit’. Sve sto traze ce isporuciti. Kosmet pre svega.

  8. Zemlja STRADIJA
    Sada će na pitanja odgovarati: Vucicevic, Krstić i Martinović

  9. Ovo je fenomenalno.
    Ovoj vlasti treba skinuti kapu.
    Oni se konstantno samoubijaju suludim potezima I odlukama I jos uvek su tu.
    Deluje da je problem u sludjenom/napacenom narodu koji je sklon generalnoj zbunjenosti.

    1. Narod,narod,kako to uopšteno zvuči.I ima razloga,jer sa plus minus par odstupanja,narod je prilično kao stado ovaca naprimer.Tu i tamo pokoji ovan ili ovca iskoče iz šablona,pa brzo ostanu bez testisa ili završe u loncu.

  10. Tzv novinari pitaju sve osim ono što je vezano za epidemiju, i to važi za skoro sve novinske kuće, bez obzira kojoj političkoj opciji inklinišu. I meni bi se smučilo da u ovom trenutku moram da odgovaram na trač i infantilna pitanja.

  11. Tražili ste gledajte. Dosta je više bilo pljuvanja po doktorima i ljudima koji žele dobro Srbiji. Vi kao novina i vaši čitaoci očito ovoj zemlji ne mislite dobro

    1. Ne, ti joj mislis dobro, bedni botu. Prodao bi i zemlju i narod za sendvic.

  12. Kako trosite energiju
    Ako dodju zuti na vlast isto ce proci 20.god u lazi i prevari
    U tih 20.god smenice se AvPa zuti pa opet Av i tako stojimo u mestu
    Kako vam nije dojadilo da gledate ove gluposto oko zutih i Av

Ostavite komentar


Društvo

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini 10

Sigurne staze predstavile rad na Panevropskom programu za transport, zdravlje i životnu sredinu u Narodnoj skupštini

Ministarstvo zaštite životne sredine Republike Srbije bilo je domaćin sastanka Partnerstva za zdravu aktivnu mobilnost u okviru sprovođenja Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu (Transport, Healthand Environment Pan-European Programme - THE PEP), koji je održan u Beogradu, u periodu od 23. do 25. aprila 2024. godine, a kojim je obeležen početak jednogodišnjeg predsedavanja Republike Srbije Upravnim odborom Panevropskog programa za transport, zdravlje i životnu sredinu, simboličnom predajom „štafetne palice“ Srbiji od strane prethodno predsedavajuće zemlje Austrije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.