Od sutra vakcinacija i u novobeogradskom Belekspo centru (VIDEO/FOTO) 1Punkt za vakcinaciju u Belekspo centru Foto: Beoinfo

Od sutra će u Beogradu građani moći da se vakcinišu i u „Belekspo centru“ na Novom Beogradu, potvrdio je za RTS predsednik skupštine grada Nikola Nikodijević.

I zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom Fejsbuk profilu objavio je da je završeno opremanje novog punkta za vakcinaciju.

„Upravo smo održali poslednji pripremni sastanak sa predstavnicima Vlade Srbije i Doma zdravlja Novi Beograd. Sve je spremno da punkt počne sa radom sutra u devet časova“, napisao je Vesić.

„Sutra otvaramo treću veliku halu, pored dve hale Sajma. „Belekspo centar“ će biti sličnog kapaciteta kao Sajam, a to je oko 3500 ljudi po smeni, ima 20 kabina za pregled i 22 za vakcinaciju i sve je opremljeno kao na sajmu“, rekao je Nikodijević.

On je apelovao na građane da dolaze u tačno zakazano vreme, kako se ne bi stvarala gužva, naročito jer od sutra počinje i revakcinacija.

Nikodijević je ponovio da se druga doza vakcine prima na istom mestu kao i prva.

U „Belekspo centru“ od sutra će građani biti vakcinisani takozvanom „kineskom“ vakcinom, dok na Sajmu ima i „ruske“, a biće i „fajzer“ vakcina.

Zbog očuvanja kvaliteta usluga, predsednik skupštine Beograda najavio je da će se od sutra za vakcinaciju opremati i zdravstvena stanica „Borča“ .

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Od sutra vakcinacija i u novobeogradskom Belekspo centru (VIDEO/FOTO)”

  1. Moj suprug je hteo da se danas vakciniše, vraćen je sa sajma i iz belexpocentra jer nema zakazano. A nikog nema da čeka, prazno je. Ovamo se pozivaju gradjani da se vakcinišu, a ovamo ih vraćate! Stranci mogu da se vakcinišu a mi gradjani ne možemo.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.