Odbačena prijava za napad na novinara portala Jugmedia

Ostavite komentar


  1. Kako mogu da sude SNS huliganu? Pa čovek je samo radio ono što mu je Vučić pokazao kako treba, maltretirao prvog koji je pokazivao drugačije mišljenje. A policajac je po „službenoj SNS dužnosti“ slagao u ime vođe. Kako ovo sve više liči na neko tamo vreme kada je neki skot (u Nemačkoj) sa brčićima, počeo da formira stranačku „vojsku“…

    1. Taj kvazi novinar je žalosna slika novinarstva u Leskovcu.Prešao je traku za uvidaj i snimao mrtvu bebu koju je žena bacila u nervnom rastrojstvu.Bezobrazan i bahat novinar koji „kao“ nešto kritikuje Vučića a ovamo će da mu se žali za presudu.Dobro je i prošao .Kakav je to novinar koji pridje na 5 metara i snima
      mobilnim telefonom.

    2. Kakvo „pokazivanje drugačijeg mišljenja“? Jel drugačije mišljenje to što je Marinković došao da napravi intervju i slika mobilnim mesto ove strašne nesreće? Kad su u pitanju ovakvi strašni dogadjaji trebao je samo da napiše 3-4 retka. Čovek je bez etike, poluobrazovan, nabusit, drzak, svađalica, iritantan, neomiljen kod većine sugrađana zbog svoje histeričnosti i bezobrazluka.

  2. Zašto su se zakačili za čoveka koji je u trenutku kad mu dete leži mrtvo verovatno potpuno rastrojen i nesvestan svoje reakcije rekao možda šta ne treba.Stavite se u njegovu situaciju i šta se dešava sa novinarkom Ivanović pa od svog portala pravi cirkus.

  3. Nije prvi put da se ovim novinarima ovakvo nešto događa. Stavite se u ulogu čoveka kome je žena ubila bebu, a petnaest minuta posle toga mu neki novinar traži izjavu. Gde je tu ljudskost? Ovo nema veze sa politikom, a mi u Leskovcu znamo kakva je utređivačka politika i koliko „vredi“ ovaj portal. I novinari treba da imaju dušu, da se normalno ponašaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.