Odbijena tužba Milana Radoičića protiv Rade Trajković 1foto FoNet Aleksandar Levajković

Tužba potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića protiv predsednice Evropskog pokreta Srba na Kosovu i Metohiji Rade Trajković, za povredu ugleda i časti, je odbijena, objavio je na Tviteru njen advokat Vladimir Gajić.

Kako se navodi u presudi, tužba za povredu ugleda i časti je odbijena kao neosnovana, pa Trajković ne mora da isplati iznos od pet miliona dinara, koji je Radoičić zatražio i to uz zateznu kamatu.

Umesto toga, Radojičić ima obavezu da u roku od 15 dana od prijema presude isplati 325.350 dinara na ime sudskih troškova.

,,Zadovoljenje pravde biće onog trenutka kada on bude izveden pred sud da dokazuje svoju nevinost povodom ubistva Olivera Ivanovića“, izjavila je Trajković portalu Kossev.

Za nju, kako je rekla, to nije nikakva satisfakcija, ali hoće da veruje da je to ,,uvod za ono što svi očekujemo, jer je najvažnije da on dokazuje svoju nevinost pred sudom u Prištini“.

Radoičić je tužbu protiv Rade Trajković podneo u avgustu 2019. Višem sudu u Beogradu jer je u javnosti govorila da sumnja da je umešan u Ivanovićevo ubistvo i da je vođa mafije na Severu Kosova, podseća Kossev.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Jedno reagovanje na “Odbijena tužba Milana Radoičića protiv Rade Trajković”

  1. Bez da zalazim u to ko je u pravu, gospođa Trajković je dva puta napravila ozbiljnu grešku. Koliko ja znam, nikakav optuženi nikada ne treba na sudu da dokazuje svoju nevinost. Tužilac je taj koji je dužan u toku suđenja da dokaže krivicu optuženog.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.