Odlikovan Nikolić u RS: Od srca vam želim nezavisnost

U Laktašima otvoren Trg 9. januar
Proslava Dana Republike Srpske

Ostavite komentar


  1. Da li će sada u okolnim zemljama zasedati nacionalni saveti za bezbednost,kao naš prilikom izjave Izetbegovića?
    Možda i oni shvate Nikolićeve želje kao pokušaj destabilizacije.

  2. Koliku stetu ovoj drzavi nanosi Nikolic svojim izjavama ,dok u isto vreme uziva na grbaci ovog naroda ziveci i dalje u luksuzu u vili na Dedinju koju je trebalo davno da napusti.Sad ce Vucic da se javi i da se pravda zbog ove izjave,a sve rade u dogovoru."Ti potpotpaljuj vatru ,a ja cu ,kao ,da je gasim."Providno da ne moze biti vise.Drago mi je samo sto ce Hojt Ji ,po svoj prilici,biti ambadador u BIH,da vidi Dodik uzivo " olupinu".

  3. "Od srca vam želim nezavisnost"…Možete samo želeti kao i svi zanesenjaci. BiH je jedinstvena država sa dva entiteta i ič se ne računaju naci želje! Oh cenzuro, uzdrži se važno mi je!

  4. Ту постоји једна веома значајна разлика. Томислав Николић нема никакву државну функцију и изјаву је дао као обичан грађанин. Бакир Изетбеговић је носилац значајне државне функције. Ваш коментар је малициозан.

  5. Ovo mi lici na onu narodnu "JA TEBE VOJVODO A TI MENE SERDARE, TO KAKVA SMO g . . . a MI ZNAMO IZMEDJU SEBE.

  6. Toma ima najtezi posao u Srbiji,ne nije grobarski nit zidanje crkava to radi iz hobija. On kordinise sa Rusima i Kinezima,200 milio a Rusa i milijarda i po kineza su njemu na korsinaciji svaki dan. Zato mu se nije cuditi ako ponekad nesto izvali a kako je prosao kad je pokusao da se kandiduje za precednika a pri tom pokusao nesto da kaze…

  7. Čovek sam priznaje da govori u Putunovo ime. Sta tu ima da se priča dalje. Ostaje pitanje zašto bi Republika Srbija finansirala nekakvu Kancelariju za saradnju Kinom i Rusijom na čijem je čelu lobista strane države i otvoreni promoter njenih interesa .

    Ova vlast i Vučić moraju da se odluče : ili će kod Putina i time rizikovati sukobe sa jako neizvesnim ishodom po interese Srbije ili će u Evropu.

  8. Hot Ji je veoma blizu videćemo kako će bitanga MD SAD DA SE PONASA.OVA NASA BITANGA NIJE SMELA NI DA ODE HRABRI SU SAMO ZA DOMACU UPOTREBU.

  9. Ne znam odakle vise nade i zablude gradjanskoj Srbiji da nas okupani radikali vode u EU. Skuvani smo polako kao zabe i nemamo snage i zelje da iskocimo i odupremo se.

  10. Nacišovinisti, koji su u krvi nevinih razorili Jugaslaviju, ponovo jašu i najavljuju još veću nesreću. Onaj nesrećni jadnik Avav im duva u leđa i u du*eta u nadi da će još jednom da pre*ebe srpski puk. Što je najstrašnije baš po Srbe je što će platiti visoku cenu nacišovinističke politike bajčetinske "intelektualne" provenijencije.

  11. У тој уједињеној Европи смо били већ два пута у прошлом веку, 1916—18 и 1941-45 и то нам је било сасвим довољно. Пустите бар једну генерацију Срба да проживи свој животни век без таквих "угодности".

  12. Nadam se da nema vise dilema sta je SNS: fasisticko-nacionalisticka organizacija- teroristicka i zlocinacka masinerija iz Srbije , koja deluje na platformi ostvarenja sna Velike Srbije(krvavo prisvojiti delove Hrvatske, Bosne, Makedonije, Crnu Goru, Kosovo).To im pise i u Statutu, kod su "zamaglili".Ovaj ratni zlocinac,huskac i krimos,Kradljivac diploma i sirovi nasilnik, nemoralna spodoba i saveznik Vucica u totslnom blamu i unistenju Srbije, jos je opasni jahac nase Apokalipse.Ko ce od politicara da reaguje, od intelektualaca,akademika ili od obicnih gradjana?????

  13. Da dobro mira u regionu, tu nakaznu i genocidnu tvorevinu treba odmah ukinuti!!

Ostavite komentar


Društvo

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka 10

Afrička kuga svinja u okolini Kraljeva i Čačka

Zarazna bolest svinja "afrička kuga" pojavila se u okolini Kraljeva i Čačka, zbog čega je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede proglasila sela Tavnik kod Kraljeva i Bresnicu kod Čačka zaraženim područjem, saopštio je koordinator na suzbijanju te bolesti Aleksandar Maksimović.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.