Odloženo suđenje Dumanoviću, policijska patrola došla da ga privede na glavni pretres 1Milan Dumanović - Foto: Medija centar

 

Suđenje policijskom službeniku Milanu Dumanoviću danas je u Trećem osnovnom sudu u Beogradu odloženo zbog opravdanog odusustva postupajućeg sudije.

 

 

Kako je Danasu rekao Dumanović, po njega je na adresu na kojoj je prijavljen došla policijska patrola sa ciljem da ga privede na glavni pretres. U trenutku kada je patrola došla po njega, on se kako navodi, već nalazio na putu ka sudu sa svojim braniocem.

– Poslali su policijsku patrolu da privede kolegu i to sve samo zbog toga što pukim previdom nisam prisustvovao prethodnom glavnom pretresu. Pritom sam se uredno odazivao na sve glavne pretrese u postupku koji se vodio zbog odavanja službene tajne, kaže Dumanović.

Postupak pred Trećim sudom vodi se zbog optužbi da je počinio krivično delo izazivanje panike. Krivičnu prijavu protiv njega podnela je Bezbednosno-informativna agencija nakon što je gostujući u emisiji Utisak nedelje izjavio da “BIA i SNS dele pare od droge”.

Naredni glavni pretres zakazan je za 21. decembar.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari