Odloženo suđenje Jutki, novi termin 23. septembar

Proces traljav od samog početka

Ostavite komentar


  1. Dokle ,bre , ovaj Jutka da nas zamajava ???? Posaljite “ kobre “ ili zandarmeriju iz Nisa ( efikasni momci , secate se bate i bate ) da ga privedu sa svim njegovim braniocima ( advokatima i podrskom ) kad znamo da je “ nevin „posto je nepismen a nije ni zavrsio posao oko kafane na Kopaoniku

    1. Gospodin Arčibald Rajs je još 1928 godine objasnio kako na ovim prostorima funkcioniše vlast,tako je i danas.

  2. Da bi se obesmislio sudski postupak, najbolje je odugovlačiti. Sudija rapolaže zakonskim mogućnostima da proceni da se radi o zloupotebi procesnih radnji i da održi pretres.
    Ovde je to su nije morao da odloži jer od 4 branioca , tri su mogla pristupiti a da ima jednog advokata , advokat je mogao i bio dužan da angažuje kolegu u zamenu..
    Očigledno je da Jutka vlada i ovim sudom.

    Jutka

  3. Kao ‘na odmoru…’. Odmor se UVEK planira u skladu sa obavezama, osim ako nije neko blesavo ročište, kao što je ovo , za koje je i Gospodar rekao da je ‘bez veze..’. ‘NEDAM JUTKU…’ !!!

  4. Pa naravno da je sablonsko odlaganje… Sl put ce branioci biti bolesni, ili neko od svedoka i tako…. do u nedogled

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.