Održan tradicionalni prijem za đake generacije u Belom Dvoru

Ostavite komentar


  1. Kakva čast! A jesu li ti đaci dobili neki materijalni stimulans za dalje školovanje ili samo prazne hvale i „čast“ da sede u istoj prostoriji sa prestolonaslednikom?

    1. Dobili smo torbu punu reklamnog materijala i Memoare kralja Petra. Kao što je u pozivu i rečeno, zaslužene nagrade!

  2. Objavili ste fotografiju hora iz Kanade i Amerike, a ne djaka generacije. Prijem je bio organizovan reda radi i svi smo stajali na suncu dva sata jer smo naivno došli u 15h da ispoštujemo protokol. Moram da kažem da sam veoma razočarana traljavom organizacijom nedostatkom svečanog tona i značaja koji ovakva manifestacija treba da ima. Nije bitan poklon, bitnije od toga je da je i ovo samo forma bez realne sadržine i istinske podrške svoj deci koja su dokazala svoj kvalitet i znanje samim izborom za djaka generacije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.