OEBS prati spor kompanija Telekom i Junajted medija

Ostavite komentar


  1. VREDI čitati Danas , pogotovo u ovom medijskom mulju i JEDNOUMLJU koje nam prvorođeni i od boga poslat svakodnevno servira!

    1. Ja ovako glup nemogu da shvatim neke stvari. Ok n1 I Dana’s su najbolji mediji u srbiji sve I da je Tako nemozete nikog na silu naterati da cita I gleda. Sto ne ponude mts sport klub I n1 a Oni da dobiju arenu sport.

  2. Svakog takvog korisnika tkzv.Supernove Telekom je otkupio za 1.000 evra,tek ce za godinu dana da se vidi razmera pljacke koja je izvedena preko drzavne firme Telekoma od preko 400 miliona evra.Najveca pljacka u istoriji Srbije,veca i od prodaje Telekoma od strane SPS 1997god.

Ostavite komentar


Društvo

U Aleji zaslužnih građana ostalo svega 19 grobnih mesta, proširenje neizvesno 10

U Aleji zaslužnih građana ostalo svega 19 grobnih mesta, proširenje neizvesno

U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu ostalo je svega 19 grobnih mesta, izjavio je u utorak Aleksandar Šapić, predednik Privremenog organa grada Beograd na konferenciji za novinare i dodao da smatra da treba razmišljati o nalaženju lokacije za izgradnju nove. Međutim, kada će i gde zaslužni građani ubuduće biti sahranjivani, kada se popune postojeća mesta, još se ne zna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.