Ogavan tvit Vjerice Radete o smrti Hatidže Mehmedović

Gnusan javni istup potpredsednice Narodne skupštine i funkcionerke SRS o nedavno preminuloj "srebreničkoj majci" kojoj su u Srebrenici ubijena dva sina i suprug

Ostavite komentar


  1. Mila majko, i do sada sam sumnjao da je ljudsko biće – a sada nemam sumnju !

    1. Jeste komentar gospodje Radete ispod svakog nivoa jer, pred mrtvima, čak i kada se radi o neprijateljima, treba pognuti glavu i pokazati dozu pijeteta. Radeta je morala da pokaže odredjen stepen ljudskosti čak i kada je ova gospodja u poitanju, uprkos tome što „Majke Srebrenice“ nikada nisu pokazale slično osećanje ili razumevanje prema srpskim majkama čiji su sinovi stradali od zločinačkih ruku muslimana. Da tragika bude veća, čak su i ucveljene „Majke Srebenice“ aktivno učestvovale u sprečavanju srpskih majki da polože cveće i zapale sveće na mestima stradanja njihove dece, nazivajući ih „četnikušama i kurvama“. Da nisam gledao ne bih verovao ali, nažalost, tako je.

    2. Za ovu dvojicu komentatora neposredno ispod: relativizujete tj.opravdavate pominjući nesretnu pokojnicu „kao neprijatelja“.
      Stvarno idiotski.

  2. Može li DANAS objaviti neke izjave koje je davala o Srbima, dotična pokojnica.
    Bilo bi lepo da čujemo i drugu stranu a ne samo naše šoviniste.

  3. Izgleda kao Jabba iz rata zvijezda, govori kao Jabba, misli kao Jabba, onda je valjda Jabba.

  4. to je osoba srednjevekovnog mentallteta i obrazovanja. setite se njenih kletvi.

  5. Mislim da je Radeta težak bolesnik i zato joj nije mesto u Skupštini, nego u bolnici! Uzgred, u ovom nezdravom leglu ispilio se i Aleksandar Vučić i sva družina oko njega!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.