"Izražavamo žaljenje, nemamo veze sa sinoćnim događajima": Oglasili se iz kluba u kom se 12 maloletnika otrovalo alkoholom 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Povodom trovanja 12 maloletnika alkoholom, zbog čega su potom bili primljeni na lečenje na VMA, oglasili su se i iz kluba u kom se to navodno dogodilo.

Oni su na svom Instagram nalogu uputili izvinjenje, ali i istakli da sa pomenutim događajima nemaju veze.

„Poštovani Klub ‘Sinner’ je tokom sinoćne večeri bio iznajmljen za privatnu proslavu. Uprava kluba nema veze sa sinoćnim događajima. Ovim putem izražavamo žaljenje i brigu zbog neželjenih događaja“, navodi se u kratkom saopštenju okačenom na njihovom Instagramu.

Iako u samoj objavi nije naznačeno o kom događaju se tačno radi, sudeći prema snimcima od sinoćne večeri, na kojima se vide brojna policijska vozila, kao i veliki broj mladih osoba, te činjenicu da se na istom vidi zgrada poznatog kluba i obrisi Kalemegdana, adresa kluba čije smo saopštenje preneli iznad u potpunosti se poklapaju.

Prema nezvaničnim informacijama, maloletnici su se otrovali “špiritusom”.


Nakon saznanja iz medija da je tokom prošle noći u Vojno medicinsku akademiju primljeno dvanaestoro dece u težem alkoholisanom stanju Više javno tužilaštvo formiralo je predmet radi utvrđivanja svih okolnosti ovog slučaja, navodi se u saopštenju iz ove institucije.

Podsećamo, doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković rekao je ranije jutros za RTS da je primljeno dvanaestoro dece u teškom alkoholisanom stanju do čak 2,8 promila alkohola u krvi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari