Oglasio se Zoo vrt na Paliću o izuzetno teškom stanju male lavice pronađene kod Subotice

Ostavite komentar


  1. Želimo ti da BRZO ozdraviš, mala lavice !!!
    Kada ćemo saznati čija je mala lavica i ko je doveo u ovakvu situaciju ?

  2. jadna životinjica.
    Nadam se da ćeš preživeti.
    Odgovorni monstrum da se pronađe i da se pošalje na dugu robiju. Ako treba pisaćemo peticiju da se počinilac kazni.

  3. Mozete li joj staviti u kavez bar neku igracku da se ne oseca usamljeno..Mace vole igracke. Neka se brzo oporavi malo srce i dozivi starost medju svojima na nekom lepom mestu.

  4. Na nogama došla po pomoć, pola sata posle toga, kritično u veterinarskoj ambulanti. To identično onom istraživanju, da gde god na svetu da lekari štrajkuju i primaju samo hitne slučajeve…broj smrtnih slučajeva se smanji!

  5. – Treba animirati ljude iz okoline da se što pre nadje vlasnik ovog nesrećnog malog stvorenja.
    – Isto tako bi trebalo što pre naći i njenu majku-lavicu – ko zna u kakavom je ona stanju kad je pustila (?) mladunče…

  6. Duša mala, divna i umiljata, bolesna i povređena. Strepnja mi je veća od nade. Samo da se oporavi, da preživi i da živi.

  7. Potpuno se slažem sa predhodnim komentarima.Nije mi samo jasno ko može dati odobrenje da „divlje“životinje mogu držati i privatna lica?Pročitao sam da je to moguce pa se nadam da ce vlasnik biti nađen.

  8. Ja bih to nesretno mladunče što pre prebacio u Beograd, makar i helikopterom. Ne deluje mi, bar po novinskim tekstovima, da na Paliću imaju iskusne stručnjake.

  9. Trebalo je da je transportuju u neku zapadnu zemlju recimo u Holandiju gde veterinari imaju vise iskustva sa lavovima . Mala lavica bi imala tamo vece sanse za prezivljavanje.

Ostavite komentar


Društvo

olena zelenska prva dama ukrajine

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala u Beograd

Prva dama Ukrajine Olena Zelenska doputovala je danas u Beograd, u prvu poset nekog visokog ukrajinskog zvaničnika Srbiji od početka ruske invazije 2022. godine, koji se može tumačiti i kao signal udaljavanja Srbije od Moskve, njenog tradicionalnog saveznika, javila je agencija Rojters.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.