Oklopna vozila Vojske Srbije blizu Jarinja

Ostavite komentar


  1. Američka voska ubrzano beži, a raduju se što nije Vulin ministar vojni, jer ta j bi ih jurio i preko mora i okeana! Kakve li budaletine, pa još se pravi da je predcednik države!

  2. Primoran sam da izlazim na proteste. Ja i svi drugi. Zatvorili smo radnje, inače sledi nam kazna!

  3. Koja simbolika: Lazar i Miloš, a junače se negde van Kosova, ni da privire. Dobro je,odgledali smo predstavu, osam dana, dosta je. Hajde sad sednite i dogovrite se, ljudima na severu Kosova je najgore.

  4. Dragutine a odakle si ti ? Što se foliraš kad nisi ni blizu KiM več 350 kilometra,nemoj da lažeš treba da te je sramota.

  5. Zašto više slušamo stranu koja nije na nasoj strani i po politici i po interesu Srbije i Srbskom narodu. šiptari ne znaju za pregovore. Oni samo prepoznavanju silu i ništa više. Sa njima ne postoji resenje osim sile koji oni jedino tako prepoznavanju kao resenje ko je gazda i ko se pita za svetu zemlju KOSOVO.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.