„Oko sokolovo“ evidentiralo 42.621 prekršaj, naplaćeno 15.399 kazni

Ostavite komentar


  1. Parking servis prvo indukuje prekrsaje parkiranja na trotoaru a onda nalacuje kazne.Primer nedavno rekostruisan blok u ulici Kralja Milutina izmedju Tirsove i Bircaniove. Posle rekonstrukcije su „ustinuli“ 20 % parking mesta sireci oznacena mesta., ubacujuci 5 parkig mesta za invalide na kojima NIKO ne parkira mesecima i ukidajuci neka po jedno mesto na krajevima ulice.
    Ko god parkira na sirokom trotoaru na krejevima biva kaznjen.

  2. Mene zanima dopirinos „Oka sokolovo“ u poboljšanju parkiranja.
    Koliko je to NOVIH PARKING MESTA? To je važno znati, jer ne verujem da je jedini cilj KAŽNJAVANJE onih koji nemaju gde da se parkiraju.

    1. Privatni izvršitelji, komunalna policija, i ovo, „oko sokolovo“, doći će glave aktuelnim vlastodršcima. Oko sokolovo je samo još jeadan način koje je ova vlast odsmislila sa ciljem „zakonske“ pljačke i mučenja ovoga naroda. Možda Vučić ne shvata šta e dešava ali, počelo je da otkucava.

    1. Oko sokolovo treba da postoji kao i Pauk…. ja sam vozač od 1993 a pauk me nikada nije odneo niti je u gradskoj zoni meni napisana ijedna kazna, ovoga se boje bahati i polupismeni ljudi koji su skoro s traktora i livade upali u automobile i prvi put videli četiri ‘migavca pa ostave auto po navici kao traktor na sred livade !!!@

  3. 500 000 kazni da naplatite bice malo da se finasira ovaj rezim >> sto vise povacajte spoljni dug i posle upregnite Narod da ro kroz kazne vraca

  4. Поред Народне Скупштине, тзв.посланици паркирају по ливади своје “ коњске снаге“.. Соко пао, соко пао!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.