Okončana talačka kriza u "Lastinom" autobusu u Nemačkoj, uhapšen napadač 1Ilustracija: Wikipedia/Macic7

Na međunarodnoj autobuskoj liniji Dotrmund–Beograd srpskog prevoznika „Lasta“ došlo je do napada na putnike i vozače. Nemački mediji javljaju da je policija privela napadača, prenosi Radio-televizija Srbije.

Kako je saopštila nemačka policija na svom Tviter nalogu, u autobusu za sada nije pronađeno oružje, ali nastavljaju sa pretraživanjem.

Nemački mediji prenose da je napadač uhapšen, kao i da među putnicima ne bi trebalo da ima povređenih. Jedan putnik, koji je ušao u autobus u Frankfurtu, a čiji su, kako Tanjug prenosi inicijali F. K., fizički je nasrnuo na druga dva putnika. Ubrzo je savladan od strane vozača i drugih putnika, ali je i dalje ostao u autobusu.

Vozači tvrde kako je on rekao da je dobio poruku od Alaha da mora da napadne putnike, jer će u suprotnom on biti napadnut.

Nemačka policija je u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom bila u kontaktu sa jednim od vozača, koji su bili zatvoreni u autobusu sa napadačem.

Pregovarači nemačke policije bili su na licu mesta.

Policija je na lice mesta došla u velikom broju, a među njima su pripadnici specijalne jedinice SEK.

Zatvoren je auto-put A9 između Hilpoltštajna i Gredinga u oba pravca, ali policija najavljuje da će uskoro biti pušten saobraćaj.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Okončana talačka kriza u „Lastinom“ autobusu u Nemačkoj, uhapšen napadač”

  1. Jao majko mila koji ludak, dobio poruku od alaha da napadne autobus. Nemci su odlični samo ne znam do kad će primaju te ludake u zemlju. Živela Nemačka!

  2. Bog je ljubav, a on od Boga dobio naredbu da napadne putnike. Puno je ludaka na malom prostoru.

  3. Potpuni idiJot, sta reci. Najveci fazon je sto je tip srpskog drzavljanstva, a priziva alaha… U nemackim medijima se valjda iz politickih razloga (muslimani su tamo em jako osetljivi, em imaju jak, da ne kazem eksplozivan lobi) alah ne pominje ni u jednom izvestaju.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.